• Το καρναβαλικό τριήμερο της Θεοδώρας Τζάκρη

    Η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποδείξει ότι σέβεται τους ψηφοφόρους της –που σημαίνει ότι δεν χάνει ποτέ μια ευκαιρία για να πάει στα μέρη της και να δείξει ότι παρά τις γόβες Louboutin παραμένει «μία από αυτούς».

     

    Ετσι, προτού ριχτεί εκ νέου στον πολιτικό αγώνα και στην υπεράσπιση του Στέφανου Κασσελάκη –είναι μεγάλη φαν η κυρία Τζάκρη– έκανε μια περιοδεία στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της εκλογικής της περιφέρειας και φυσικά έκανε τις σχετικές αναρτήσεις στο αγαπημένο της Instagram.

     

    Το Σάββατο, η κυρία Τζάκρη έδωσε το «παρών» στα καρναβάλια της Εδεσσας και της Αριδαίας.

     

    Την Κυριακή, με άλλη, πιο casual, αν αυτό είναι δυνατόν, ενδυμασία, παρέστη στις παρελάσεις της Κρύας Βρύσης και της Σκύδρας και φωτογραφίστηκε με αυτούς που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «καρναβαλιστές».

    Την Καθαρά Δευτέρα πια, παίρνοντας από το χέρι την Ελενα Κουντουρά, που κάνει ήδη προεκλογικό αγώνα για την Ευρωβουλή και είναι προεδρική, άρα εγκεκριμένη υποψηφιότητα, πέρασε από τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα που, όπως μας ενημέρωσαν, διοργανώθηκαν απο την Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών, τον Σύλλογο Στραντζαλιωτών Γιαννιτσών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδοχωρίου.

  • Η Βούλα Κεχαγιά «υποθέτει» τώρα πως είχε εταιρεία ο Κασσελάκης όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

    Μένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη για να αναφέρουμε ότι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Σήμερα», και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εταιρείες του προέδρου και το πώς μία από αυτές δάνεισε την Κουμουνδούρου τον περασμένο Δεκέμβριο, που είναι ένα σοβαρό θέμα, ή μάλλον δύο σοβαρά θέματα: πρώτον αν είχε εταιρείες στην αλλοδαπή ο αρχηγός και δεύτερον πώς δάνεισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Δεν γίναμε σοφότεροι απ’ όσα είπε, απλώς επιβεβαιώσαμε ότι η εικόνα δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρη. Η κυρία Κεχαγιά είπε μεν πως «ξεκάθαρα ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει πως όλες οι μετοχές που είχε σε εταιρείες στο εξωτερικό έχουν μεταβιβαστεί», αλλά κατά τα λοιπά δήλωσε άγνοια:

     

    «Δεν γνωρίζω πόσες είναι οι εταιρείες στις οποίες είχε μετοχές. Δεν ξέρω το χρονικό πλαίσιο της μεταβίβασης», είπε.

     

    Οταν ο Δημήτρης Οικονόμου, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, τη ρώτησε αν ο κ. Κασσελάκης είχε τις εταιρείες την περίοδο που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Κεχαγιά παραδέχτηκε το εξής: «Υποθέτω πως υπήρχε εταιρεία όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

     

    Στη συνέχεια όμως, επανέλαβε πως από τη μία εταιρεία αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, ενώ απέφυγε να απαντήσει για τον δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως έχουν δοθεί αυτές οι απαντήσεις.

     

    Και είπε και κάτι χαριτωμένο: «Μακάρι να δάνειζαν στη Νέα Δημοκρατία για να αποπληρωνόταν το χρέος της»…

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

  • Η Νάντια Γιαννακοπούλου προειδοποιεί τον Ανδρουλάκη: «Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα» αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάει στο 18%

    Λέγαμε στη χθεσινή «Βαβέλ» για την προσπάθεια του Νίκου Ανδρουλάκη να εμπλουτίσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με, μεταξύ άλλων, προσωπικότητες του επιπέδου του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ομως το πρόβλημα για τον αρχηγό του κόμματος φαίνεται ότι είναι πιο σύνθετο: δεν αρκεί να φτιάξει ένα επαρκές ευρωψηφοδέλτιο, δεν αρκεί καν η δεύτερη θέση –που και αυτή δεν είναι καθόλου σίγουρη, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις–, στο κόμμα κάποιοι και κάποιες τον περιμένουν στη γωνία, αν δεν ανεβούν θεαματικά τα ποσοστά.

     

    Χαρακτηριστική η περίπτωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου, βουλευτού Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία βγήκε την Τετάρτη στο Action24 και όρισε τον πήχη επιτυχίας του κόμματος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο 18%-20%, προειδοποιώντας μάλιστα ότι σε αντίθετη περίπτωση «τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα»!

     

    Συγκεκριμένα, όταν η κυρία Γιαννακοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την πτώση του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, είπε:

     

    «Ολα αυτά είναι σίγουρα ζητήματα που μας προβληματίζουν. Είναι προβληματικό το γεγονός ότι, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των δημοσκοπήσεων φαίνεται ότι οι έλληνες πολίτες δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης, για την ακρίβεια, την εγκληματικότητα ή την υπόθεση των Τεμπών, η πρόθεση ψήφου υπέρ της κυβέρνησης είναι σε σημαντικά υψηλά ποσοστά».

     

    Ενώ για το ΠΑΣΟΚ προσέθεσε: «Εγώ ανήκω σε αυτούς που όταν όλες οι μετρήσεις μας έδειχναν δεύτερο κόμμα, με ένα ποσοστό 1-3 μονάδες πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα έλεγα ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε το δεύτερο κόμμα, αλλά πόσο θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν πορευτούμε προς τις ευρωεκλογές με καθαρές θέσεις, στοχεύοντας στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, που βλέπουμε να έχουν μεγάλη απογοήτευση από τον κ. Μητσοτάκη και από την κυβέρνηση της ΝΔ, είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ όχι απλά θα είναι δεύτερο κόμμα, αλλά μπορεί να πάρει σημαντικό ποσοστό. Όμως χρειάζεται καθαρότητα στις θέσεις μας».

     

    «Είμαι σίγουρη και σας το λέω ότι το ΠΑΣΟΚ θα μας εκπλήξει θετικά», πρόσθεσε, βέβαια, η κυρία Γιαννακοπούλου, για την επίδοση του κόμματος στις κάλπες του Ιουνίου.

     

    Οταν ρωτήθηκε αν αρκεί στο ΠΑΣΟΚ η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, απάντησε:

     

    «Όχι, σε καμία περίπτωση. Είναι κάτι που το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν μας αρκεί απλά και μόνο να είμαστε στη δεύτερη θέση, με ένα χαμηλό ποσοστό, ένα ποσοστό του 14%-15% και η ΝΔ να πάρει 33%. Αυτό δεν λέει πολλά. Σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο αλλά και να καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 18%-20%, το οποίο θα δείξει ότι μετά τις ευρωεκλογές, στα επόμενα τρία χρόνια…».

     

    «Εκεί είναι ο πήχης;» ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Υποφάντης.

     

    «Ο πήχης είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά, βεβαίως. Γιατί ο πήχης πρέπει να δείξει ένα πράγμα στον ελληνικό λαό. Ότι τα επόμενα τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές το δεύτερο κόμμα θα μπορέσει να αμφισβητήσει τη ΝΔ. Αμα εμείς είμαστε στο 14%-15% και η ΝΔ είναι 15-20 μονάδες πάνω, ε εντάξει εκεί πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα», απάντησε η κυρία Γιαννακοπούλου.

     

    Η οποία κυρία Γιαννακοπούλου, για όσους ξεχνούν, είχε συγκρουστεί με τον κ. Ανδρουλάκη για το θέμα της στάσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]




text
  • Πανάξιος ο ΠΑΟΚ!


    19 Μαΐου 2024, 22:06