• Εμβολιάστηκε και η Μπέτυ Μπαζιάνα και η «Αυγή» την επαινεί

    Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα έκανε και αυτή το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σχεδόν έξι μήνες αφότου είχε εμβολιαστεί ο τέως Πρωθυπουργός.

     

    Το ενδιαφέρον δεν είναι βέβαια τόσο πολύ στην πράξη της κυρίας Μπαζιάνα, αν και με τόσους αντιεμβολιαστές, ο εμβολιασμός της και η δημοσιοποίηση των σχετικών φωτογραφικών πειστηρίων από την κομματική «Αυγή» βοηθά σε κάθε περίπτωση.

    Πιο ενδιαφέρον είχε το σχετικό ρεπορτάζ στο avgi.gr, όπου:

     

    Πρώτα εξυμνήθηκε η απόφαση της συντρόφου του κ. Τσίπρα να μην επιδιώξει να εμβολιαστεί στη ζούλα, αλλά να περιμένει τη σειρά της ηλικιακής ομάδας της (κατηγορία 45-49), «όπως επιτάσσει η αλληλεγγύη εν καιρώ πανδημίας».

     

    Και έπειτα εκθειάστηκε η στάση της να μην παραστεί στο επίσημο δείπνο που είχε παραθέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμήν των υψηλών καλεσμένων της χώρας στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

     

  • Η σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη

    Η ιστορική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός αποκάλυψε ένα ειδύλλιο. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του Πρωθυπουργού.

     

    Η αποκάλυψη έγινε μάλλον τυχαία, όταν η τηλεόραση έδειξε τον κ. Μητσοτάκη να πανηγυρίζει στις κερκίδες του κορτ Σουζάν Λενλέν στο Παρίσι, μετά τη νίκη της 25χρονης τενίστριας.

    Η παρουσία του γιου του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα, τέσσερις εβδομάδες μετά την απόλυσή του από τον στρατό, προκάλεσε απορίες και έτσι τα ελληνικά media άρχισαν την εικοτολογία. Ο ΣΚΑΪ είπε ότι οι δυο τους είναι φίλοι, τα parapolitika.gr είπαν ότι είναι ζευγάρι, ενώ το iefimerida.gr πλειοδότησε σε γλύκες, μιλώντας για φιλία που έγινε έρωτας, για πέντε μήνες σχέσης και άλλα τέτοια.

  • Ο Χρυσόγονος η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στη μεταγραφή του Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Υπήρχε μια εποχή που ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος ήταν αυτό που λέμε «ο σοβαρός ΣΥΡΙΖΑ». Ηταν εκλεγμένος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως δεν δίσταζε να εκφράζει δημοσίως τις επιφυλάξεις και τις διαφωνίες του με τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα και του περιβάλλοντός του.

     

    Επίσης ο κ. Χρυσόγονος συμβόλιζε τρόπον τινά την πρώτη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη σοσιαλδημοκρατία –η οποία, ας μην το ξεχνάμε, έχει ήδη γίνει με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Γιάννη Πανούση κ.ά. και έχει αποδώσει όσο ήταν να αποδώσει.

     

    Τώρα, λοιπόν, συζητείται ο κ. Χρυσόγονος να κάνει την αντίθετη διαδρομή και να επιστρέψει στον φυσικό πολιτικό του χώρο, που είναι πλέον το Κίνημα Αλλαγής. Οπως μάλιστα έγραψαν με ποδοσφαιρική διάθεση τα parapolitika.gr, η «μεταγραφή» του τέως ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ θα μπορεί να «ισοφαρίσει» την απόκτηση από την Κουμουνδούρου του πρώην πασόκου Συμεών Κεδίκογλου (βλέπε σχετική Βαβέλ, εδώ).

     

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κ. Χρυσόγονος διατηρεί άριστη σχέση με τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο αναμένεται να στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

     




text
  • Είναι πολύ λογικό ο Μητσοτάκης να θεωρεί τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση και ο Ερντογάν αγνούς αντιστασιακούς. Πού το περίεργο;


    13 Μαΐου 2024, 23:29