254
|

«Ηπια, γύρισα, τσακωθήκαμε, τη σκότωσα»: Πήρε προθεσμία ο συζυγοκτόνος της Νίκαιας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 11:12
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/01/2023 15.10

«Ηπια, γύρισα, τσακωθήκαμε, τη σκότωσα»: Πήρε προθεσμία ο συζυγοκτόνος της Νίκαιας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2023, 11:12
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/01/2023 15.10

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε αμέσως μετά τη σύλληψή του, πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος της Νίκαιας, ο οποίος τη Δευτέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ακολούθως ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

«Επινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου, τσακωθήκαμε άγρια με τη γυναίκα μου και στη συνέχεια τη σκότωσα», ήταν η κυνική περιγραφή του στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει στην Αμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου στη Νίκαια, βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στον λαιμό της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της οφειλόταν σε στραγγαλισμό, με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Οι καβγάδες του ζευγαριού και οι ξυλοδαρμοί της 54χρονης, συνεχείς, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων. Ο 50χρονος –περιγράφουν– μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του, καλούσε ασθενοφόρο και μετά την ξαναχτυπούσε. Ομως παρά παρά την κατ’ επανάληψη βίαιη συμπεριφορά του, αλλά και την αυτόφωρη διαδικασία που είχε κινηθεί το 2017 και το 2019 σε βάρος του για αντίστοιχα επεισόδια, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι έπασχε από κάποιου είδους ψυχιατρικό νόσημα.

Κατά πληροφορίες από μαρτυρίες γειτόνων, οι οποίες δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν, ο συζυγοκτόνος είχε νοσηλευθεί και στο Δαφνί (τελευταία φορά τον Μάιο του 2022).

Θύτης και θύμα είχαν αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα, η οποία ζει σε σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...