152
Ο καθηγητής Τσιόδρας στην τακτική απογευματινή ενημέρωση της Πέμπτης για τον κορονοϊό | ΕΡΤ

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Τσιόδρας για τα «ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα»

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 18:51
Ο καθηγητής Τσιόδρας στην τακτική απογευματινή ενημέρωση της Πέμπτης για τον κορονοϊό
|ΕΡΤ

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Τσιόδρας για τα «ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα»

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2020, 18:51

Φανερά και έντονα ενοχλημένος ήταν ο Σωτήρης Τσιόδρας την Πέμπτη, σχετικά με κάποιους κύκλους που προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα.

Οπως ανέφερε: «Θέλω να βλέπω το πεδίο της πανδημίας ως μια μεγάλη νίκη, ως μια νίκη για να πάμε μπροστά. Δεν πρέπει να μετατρέπεται αυτή η ευκαιρία σε ευκαιρία για αντιπαράθεση. Χάρη στη θυσία όλων και όλων σας είμαστε όλοι μαζί. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες και την αγωνία για το οικονομικό μέλλον. Η δική μας είναι να έχουμε επάρκεια στα επιστημονικά ζητήματα. Ολη αυτή η εμπειρία αποτελεί ευκαιρία για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας. Ολα θα γίνονται με διαφάνεια και κανόνες εποπτείας», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να τονίσουν υπέρμετρα τις επιστημονικές αβεβαιότητες. Δεν τις ξέρουμε δηλαδή εμείς; Και να βγάλουν αντιφάσεις προς τα έξω, προς τον κόσμο. Να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα. Εμείς δεν έχουμε αγωνία;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...