213
Εικόνα ολικής καταστροφής στην καφετέρια στη Λ. Ηρακλείου | INTIMEnews

Ανατίναξαν καφετέρια στο Ν. Ηράκλειο – ζημιές και σε ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2023, 09:13
Εικόνα ολικής καταστροφής στην καφετέρια στη Λ. Ηρακλείου
|INTIMEnews

Ανατίναξαν καφετέρια στο Ν. Ηράκλειο – ζημιές και σε ΙΧ

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2023, 09:13

Ισχυρή έκρηξη, στις 3:30 τα ξημερώματα, ισοπέδωσε καφετέρια επί της Λεωφόρου Ηρακλείου 468 στο Νέο Ηράκλειο. Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ, ενώ εκτεταμένες ήταν οι ζημιές στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου στεγάζεται η επιχείρηση.

Μέχρι τις 7 το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. είχε διακόψει την κυκλοφορία στη Λ. Ηρακλείου από την  Κωνσταντινουπόλεως έως τη Βορείου Ηπείρου.

Επιτόπου έσπευσαν ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού (με μασούρια δυναμίτιδας) στην καφετέρια που είχε κάνει εγκαίνια πριν από λίγες ημέρες.

«Ηταν είκοσι ημερών μαγαζί. Είμαστε αθλητές, δεν έχουμε καμία σχέση με τη νύχτα, με υπόκοσμο», δήλωσε στις κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχει καταγραφεί άτομο, λίγο πριν από την έκρηξη, να τοποθετεί σακίδιο στην είσοδο της καφετέριας στο Νέο Ηράκλειο.

«Ηταν τόσο έντονο το “μπαμ”. Επεσαν όλα τα πράγματα κάτω. Ηταν σαν να ξεκίνησε πόλεμος. Εσπαγαν τα τζάμια και υπήρχε μια πολύ έντονη μυρωδιά», περιέγραψε σε δηλώσεις της στο Open εργαζόμενη σε περίπτερο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...