167
O Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο βίντεο που ανέβασε στα social media | Facebook

Ζελένσκι: «Το κακό επέστρεψε στην Ουκρανία»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2022, 14:48
O Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο βίντεο που ανέβασε στα social media
|Facebook

Ζελένσκι: «Το κακό επέστρεψε στην Ουκρανία»

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2022, 14:48

«Κατά τη διάρκεια δύο ετών Κατοχής, οι Ναζί σκότωσαν 10.000 ανθρώπους. Σε δύο μήνες οι Ρώσοι σκότωσαν 20.000». Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε μήνυμα με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης, και τον εορτασμό της συνθηκολόγησης της ναζιστικής Γερμανίας και το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

«Το κακό επέστρεψε στην Ουκρανία. Η ζωή για την οποία πολέμησαν οι στρατιώτες σε αυτό τον πόλεμο τερματίστηκε στις 24 Φεβρουαρίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία. Με διαφορετική μορφή, με διαφορετικά συνθήματα, αλλά με τον ίδιο σκοπό», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος ο οποίος εξέφρασε την πίστη του ότι η χώρα του και οι σύμμαχοί της θα νικήσουν.

«Κανένα κακό δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ευθύνες, δεν μπορεί να κρυφτεί σε ένα υπόγειο καταφύγιο», υπογράμμισε, συγκρίνοντας ουσιαστικά τον υπεύθυνο για αυτόν τον πόλεμο, Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του κρυμμένος σε υπόγειο καταφύγιο στο Βερολίνο όπου και αυτοκτόνησε τις τελευταίες ημέρες του πολέμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...