367
Ο Ντάνιελ Τζιουλιανίνι κάνει το σήμα της νίκης για το αίσιο τέλος της αναζήτησής του |

Ιταλός σταρ της όπερας βρήκε τη βιολογική του μητέρα μετά από 29 χρόνια στην Ελλάδα!

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 15:46
Ο Ντάνιελ Τζιουλιανίνι κάνει το σήμα της νίκης για το αίσιο τέλος της αναζήτησής του
|

Ιταλός σταρ της όπερας βρήκε τη βιολογική του μητέρα μετά από 29 χρόνια στην Ελλάδα!

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2021, 15:46

Ο μικρός Ντάνιελ πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ορφανοτροφείο στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας επειδή η μητέρα του ήταν χήρα και δεν είχε τα χρήματα να τον μεγαλώσει.

Στα πέντε του, τον υιοθέτησε ένα ζευγάρι από την Ιταλία και ο Ντάνιελ μετακόμισε στην Εμίλια Ρομάνα, όπου απέκτησε το επίθετο Τζιουλιανίνι, αγάπησε τη μουσική, καλλιέργησε το ταλέντο του στην όπερα και στα 28 του, το 2016, έκανε το ντεμπούτο του στη Σκάλα του Μιλάνου, ως βαρύτονος. Μάλιστα ο πρώτος του δάσκαλος στη μουσική, τον αποκαλούσε «μικρό Παβαρότι».

Κάποια στιγμή, ο Ντάνιελ θέλησε να βρει την βιολογική του μητέρα και απευθύνθηκε σε ένα ιταλικό site που ειδικεύεται στην επανένωση οικογενειών. Την θυμόταν ακόμα, που ερχόταν κάθε Κυριακή στο ορφανοτροφείο να τον βρει και να του δώσει κρυφά ένα κουτί μπισκότα μέσα από τον φράκτη. Μια από αυτές τις Κυριακές, η μητέρα του έμαθε ότι ο γιος της είχε φύγει στην Ιταλία για να ζήσει την καινούργια του ζωή.

Η 39χρονη Λάουρα Περσπικάτσε, συγγραφέας στην Κατάνια, δημιούργησε το site για να βοηθήσει υιοθετημένα παιδιά να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς, αφού είχε διοργανώσει έρευνα για λογαριασμό της μητέρας της, η οποία έψαχνε τους γονείς της.

Με τη βοήθειά της, ο 33χρονος Ντάνιελ, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, εντόπισε τη μητέρα του στην Ελλάδα. Το όνομά της είναι Κατερίνα Τζόρκα και έφτασε στην Ελλάδα με τα πόδια, όπως γράφουν οι Times, λίγο μετά την εξαφάνιση του πεντάχρονου γιου της.

Τότε είχε γίνει ένας μεγάλος σεισμός στο Μπουργκάς και η Τζόρκα έμεινε χωρίς δουλειά και αποφάσισε να αναζητήσει καλύτερη τύχη στην Ελλάδα.

Μάνα και γιος μίλησαν για πρώτη φορά συγκινημένοι με βιντεοκλήση στα τέλη Ιουλίου, και την Παρασκευή, θα συναντηθούν από κοντά για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια.

Η Τζόρκα του είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη για την καριέρα του στην όπερα και είναι περήφανη που του έδωσε «την υπέροχη φωνή του και το όμορφο πνεύμα του».

Ο βαρύτονος Ντάνιελ Τζιουλιανίνι στη σκηνή

«Ετρεμα. Εβαλα τα κλάματα πρώτος και σε λίγο και η μαμά μου. Ηταν μία στιγμή πολύ συγκινητική», είπε ο Ντάνιελ.

Δείτε εδώ τον Τζιουλιανίνι να περιγράφει την συγκινητική του ιστορία σε εκπομπή της RAI και να τραγουδά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...