620
Το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο, σχολίασε χαρακτηριστικά η Αριστοτελία Πελώνη | ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για το «ξεστοκάρισμα» του Τσίπρα: Συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 12:57
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/04/2021, 15:50
Το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο, σχολίασε χαρακτηριστικά η Αριστοτελία Πελώνη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη για το «ξεστοκάρισμα» του Τσίπρα: Συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2021, 12:57
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/04/2021, 15:50

Αδιανόητη για πρώην Πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα (εδώ) ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να «ξεστοκάρει» το εμβόλιο της AstraZeneca!

Στο σχετικό σχόλιό της, η κυρία Πελώνη κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι για μία ακόμη φορά λειτουργεί ως συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας του κορονοϊού, προσβάλλοντας όλους όσοι έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca με το που άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 30-39 (ήδη έχουν κλειστεί περισσότερα από 100.000 ραντεβού).

Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για τον κ. Τσίπρα και όσα είπε στην πρωινή συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ήταν η ακόλουθη:

«Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας, αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

»Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”.

»Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής, που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας.

»Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο».

 Ρωμανός: Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παράδειγμα παγκοσμίως

«Πρώην Πρωθυπουργός και αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης υπονομεύει ανοιχτά και δημόσια την εθνική προσπάθεια για έξοδο από το τούνελ της πανδημίας. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο παράδειγμα παγκοσμίως», ήταν το καυστικό σχόλιο και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, για όσα είπε ο κ. Τσίπρας, συνοδεύοντας τη σχετική του ανάρτηση στο Twitter με το hashtag #για_να_ξεστοκαρουν.

Από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ανέφερε:

«Στην πολιτική το δύσκολο είναι να πρωτοπορείς, να οδηγείς, να εμπνέεις. Το εύκολο είναι να πετάς ατάκες, για να “παίζεις”, τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις. Το πρόβλημα με την πολιτική της ατάκας του κ. Τσίπρα είναι πως διαψεύδεται διαρκώς. Δεν φοβόμαστε την επιστήμη, την εμπιστευόμαστε, θέλουμε να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και ξέρουμε ότι ο δρόμος γι’ αυτό περνά μέσα από τον εμβολιασμό. Επισκεφτήκαμε με τη Φώφη Γεννηματά το Ασκληπιείο Βούλας, ακριβώς γιατί η Πρόεδρος του Κινήματος ήθελε να σηματοδοτήσει αφενός τη σημασία του εμβολίου και αφετέρου την ανάγκη αποτελεσματικής καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για να μην μείνει κανένα περιθώριο στη σύγχυση και στην παραπληροφόρηση».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Με επίθεση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου προτίμησε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος τις αντιδράσεις για τα περί «ξεστοκαρίσματος» που είπε ο κ. Τσίπρας.

«Θέλει πολύ μεγάλο θράσος να μιλούν για ανευθυνότητα στον εμβολιασμό αυτοί που έσπευσαν να εμβολιάσουν 38άρηδες υπουργούς και συνεργάτες τους εδώ και πέντε μήνες, ενώ όλοι οι συνομήλικοι τους περίμεναν πότε θα έρθει η σειρά τους.

»Θέλει πολύ μεγάλο θράσος το όψιμο ενδιαφέρον για τους νέους, όταν εδώ και έναν χρόνο άθλια τους στοχοποιείς ως υπαίτιους για την πανδημία.

»Το να επιτίθεσαι, όμως, στον πολιτικό σου αντίπαλο με τη κατηγορία ότι ενθαρρύνει τον αντι εμβολιασμό, τη στιγμή που αυτός κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και ειδικά της AstraZeneca, δε θέλει απλά θράσος, θέλει “Πελώνειο” θράσος.

Με την ανακοίνωση της αυτή η κυβερνητική εκπρόσωπος αποδεικνύει τον απόλυτο κυνισμό της κυβέρνησης. Δεν τους ενδιαφέρει ποια διαστρεβλωμένα μηνύματα θα εκπέμψουν για τον εμβολιασμό, αρκεί να το χρεώσουν στον Τσίπρα.

Είναι σίγουρο ότι οι σημερινές ανακοινώσεις της δεν θα έχουν καλύτερη τύχη από τις παλαιότερες αναρτήσεις της στο twitter».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...