615
Καμμένος και Μαρινάκης, βρέθηκαν μετά από ένα επεισοδιακό βράδυ στη Μήλο να καταζητούνται! | SOOC/CreativeProtagon

«Ναυμαχία» με… γιαούρτια και εντάλματα σύλληψης Καμμένου – Μαρινάκη στη Μήλο!

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2019, 17:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/08/2019, 18:10
Καμμένος και Μαρινάκης, βρέθηκαν μετά από ένα επεισοδιακό βράδυ στη Μήλο να καταζητούνται!
|SOOC/CreativeProtagon

«Ναυμαχία» με… γιαούρτια και εντάλματα σύλληψης Καμμένου – Μαρινάκη στη Μήλο!

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2019, 17:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/08/2019, 18:10

Κάποτε ήταν ο Πάνος Καμμένος που καλούσε πολίτες να «λιντσάρουν» πολιτικούς του αντιπάλους. Τώρα φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός Αμυνας δυστυχώς ζει τη δυσάρεστη εμπειρία της άλλης πλευράς του ίδιου νομίσματος. Ο άλλοτε πανίσχυρος κυβερνητικός εταίρος στή μέχρι και πέρυσι τέτοια εποχή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βρέθηκε ανήμερα Δεκαπενταύγουστου αντιμέτωπος με άγριες αποδοκιμασίες αλλά και… γιαούρτια στη Μήλο.

Αυτό μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το κανάλι One TV, που όμως δεν διευκρίνισε ότι απέναντι στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ βρέθηκαν καθώς φαίνεται άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και ο ίδιος ο εφοπλιστής και εκδότης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τού (συμφερόντων Μαρινάκη) καναλιού, που επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες, «κάτοικοι της Μήλου» που αντιλήφθηκαν την παρουσία του ιδρυτή των Ανεξ. Ελλήνων με το πολυτελές σκάφος του (ένα Feretti 68 πόδων) στο λιμάνι του Αδάμαντα, τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Προδότη τα πούλησες όλα».

Η αναφορά περί προδοσίας παρέπεμπε προφανώς στη συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία, την οποία ο ίδιος ο κ. Καμμένος βέβαια καταψήφισε, αλλά προηγουμένως είχε βοηθήσει να μείνει ακλόνητη η κυβέρνηση Τσίπρα στην εξουσία προσυπογράφοντας έτσι εμμέσως και αυτός τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εξάλλου αυτή η επαμφοτερίζουσα στάση του κ. Καμμένου στο θέμα της Μακεδονίας αλλά και συνολικά η κυβερνητική θητεία του επί μία τετραετία οδήγησαν το κόμμα του σε πολιτική εξαΰλωση. Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου οι ΑΝΕΛ πήραν μόλις 0,80%, μια συντριβή που ανάγκασε τον πρόεδρό τους να ανακοινώσει ότι δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.

Εκτοτε ο κ. Καμμένος ιδιωτεύει, απολαμβάνοντας κρουαζιέρες στο Αιγαίο με μια πολυτελή θαλαμηγό (εδώ), ακόμα και λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εθνικές κάλπες.

Οπως όμως μετέδωσε το One TV, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η θαλαμηγός του κ. Καμμένου κατέπλευσε στον Αδάμαντα και εκεί αποδοκίμασαν έντονα τον πρώην υπουργό Αμυνας. Ο λόγος ήταν τόσο η πολιτική του στάση όσο και το γεγονός ότι κυκλοφορεί με ένα τέτοιο πολυτελές σκάφος. Ωστόσο η πλευρά του κ. Καμμένου έκανε λόγο για ανθρώπους του κ. Μαρινάκη που επιτέθηκαν κατά του ίδιου και της γυναίκας του, δικηγόρου Ελένης Τζούλη, την οποία μάλιστα τραυμάτισαν.

Κατά το ρεπορτάζ, το σκάφος με όνομα «Lay Back», είχε δέσει στην μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και όπως καταγγέλθηκε ο κ. Καμμένος δημιούργησε επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου, με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της θαλαμηγού.

Το γεγονός έγινε γνωστό σε παριστάμενους και ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του κ. Καμμένου όπως «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής». Οι αγανακτισμένοι έφθασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στη θαλαμηγό.

ΑΝΕΛ: «Ηταν άνδρες του Μαρινάκη»

Από τους Ανεξ. Ελληνες επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, ωστόσο κατηγόρησαν για την επίθεση άνδρες του εφοπλιστή και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είπαν ότι κατατέθηκαν ήδη οι σχετικές μηνύσεις.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε σχετικά:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

»Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

» Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

»Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Το ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από τις μηνύσεις που κατέθεσε η κυρία Τζούλη εις βάρος του κ. Μαρινάκη και η πλευρά του εφοπλιστή και εκδότη κατέθεσε μήνυση για εξύβριση κατά του ζεύγους Καμμένου!

Ετσι, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης τόσο κατά του κ. Μαρινάκη όσο και κατά του κ. Καμμένου!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...