1519
Φωτογραφίες που ανέβασε η Τζίτζι Χαντίντ στα social media μιλώντας για την εμπειρία της στη Μύκονο | instagram.com/gigihadid

Τι απαντά η Τζίτζι Χαντίντ στους επικριτές της για την κλοπή στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2019, 15:26
Φωτογραφίες που ανέβασε η Τζίτζι Χαντίντ στα social media μιλώντας για την εμπειρία της στη Μύκονο
|instagram.com/gigihadid

Τι απαντά η Τζίτζι Χαντίντ στους επικριτές της για την κλοπή στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2019, 15:26

Θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσαν η Τζίτζι Χαντίντ και οι αδελφές της, και το διάσημο μοντέλο, μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει στον λογαριασμό της στο Instagram για το νησί.

Η Τζίτζι βρέθηκε πριν δύο εβδομάδες στη Μύκονο μαζί με την αδελφή της, Μπέλα, για να γιορτάσουν όλες μαζί τα γενέθλια της 34χρονης Αλάνα Χαντίντ.

Ομως, ένα βράδυ που είχαν βγει να διασκεδάσουν στο νησί, ληστές εισέβαλαν στη βίλα τους και σήκωσαν τα πάντα.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Το σχόλιο-απάντηση της Τζίτζι Χαντίντ στους επικριτές της, στην ανάρτησή της στο Instagram

Η ανάρτησή της αυτή βέβαια, ενόχλησε πολλούς από τους ακολούθους της, που θεώρησαν «φάουλ» τη συγκεκριμένη δήλωση της, καθώς, όπως είπαν, το περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ούτε το νησί της Μυκόνου ούτε την Ελλάδα, ενώ θεώρησαν λάθος από ένα δημόσιο πρόσωπο να δυσφημεί μια χώρα.

Δεν έλειψαν μάλιστα και τα υβριστικά σχόλια εναντίον της, ενώ κάποιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική»…

Το διάσημο μοντέλο, όμως δεν άφησε τα πράγματα έτσι και απάντησε στα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή: Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους όργανο επιβολής του νόμου παρά μόνο μέσω του προσωπικού μου σωματοφύλακα στο νησί, ο οποίος γνώριζε κάποιον. Αυτό είναι ένα προνόμιο που οι περισσότεροι που επισκέπτονται το νησί, δεν έχουν.

»Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευσή τους και οι πόροι τους δεν φαίνεται να είναι επαρκή έτσι ώστε ο κόσμος να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου) Αυτό όμως, είναι μία πληροφορία, που δεν στην λένε πριν πας. Αν ήξερα από πριν ότι συμβαίνει τόσο συχνά και ότι δεν υπάρχουν οι πόροι για να το αντιμετωπίσουν, δεν θα πήγαινα. Οπότε αυτή είναι η άποψή μου, βασισμένη στη δική μου εμπειρία και αν δεν σας αρέσει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω σαν σκυλί και δεν κάνω ποτέ τέτοιες διακοπές μαζί με τους φίλους μου, οπότε αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες μου από το ταξίδι και μετά τη διάρρηξη, θα το κάνω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables ? (@gisposable) στις

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», λέει ο πατέρας της

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας της, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

«Ηταν τραυματική εμπειρία για την κόρη μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Us. Mykonos 2019.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables ? (@gisposable) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sisters Hadid. Mykonos 2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables ? (@gisposable) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...