322
O Πάνος Καμμένος. Από συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, κυβερνήτης του πανάκριβου «Lay back» | Πρώτο Θέμα/CreativeProtagon

Μετά τον Τσίπρα και ο Καμμένος σε κότερο (και μάλιστα κυβερνήτης)

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2019, 00:11
O Πάνος Καμμένος. Από συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, κυβερνήτης του πανάκριβου «Lay back»
|Πρώτο Θέμα/CreativeProtagon

Μετά τον Τσίπρα και ο Καμμένος σε κότερο (και μάλιστα κυβερνήτης)

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2019, 00:11

Φαίνεται τελικά ότι αυτή η κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στα κότερα και στις πολυτέλειες.

Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος δεν δήλωσε ποτέ αριστερός, όμως δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που σε συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε τους τότε συγκυβερνήτες του «συντρόφισσες και σύντροφοι» και οι σύνεδροι ενθουσιασμένοι τον χειροκροτούσαν. Ούτε έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας τον αποκαλούσε «έντιμο πολιτικό» με τον οποίο είχαν μαζί θέσει ως στόχο να καταπολεμήσουν τάχα τη διαφθορά και τις ελίτ της χώρας.

Λίγες εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις για τις διακοπές του κ. Τσίπρα στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου το καλοκαίρι του 2018 (λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι), έρχονται οι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» που στην έκδοση της Κυριακής δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών από την κρουαζιέρα του κ. Καμμένου στις Σποράδες, όπου ο πρώην υπουργός Αμυνας εμφανίζεται να κυβερνά ένα υπερπολυτελές Ferretti 68, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

H κρουαζιέρα έγινε πριν λίγες ημέρες, μετά τη γιορτή του Αγίου Πνευύματος. Και φυσικά μετά την απόφαση του κ. Καμμένου να μη μετέχουν οι Ανεξ. Ελληνες στις εθνικές εκλογές, έπειτα από το τραγικό για αυτούς αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Εξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση και το υπουργείο Αμυνας ο κ. Καμμένος ανανεωμένος και σχετικά αδυνατισμένος εμφανίζεται στη θέση του καπετάνιου να κουμαντάρει το «Lay back» σαν να είναι δικό του.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σκάφος ανήκε στον επιχειρηματία Ακη Σουρδή. Αλλά στο ρεπορτάζ θέτει και μια σειρά από ερωτήματα:

«Σε ποιον ανήκει σήμερα το σκάφος αυτό; Στον Πάνο Καμμένο ή όχι; Καλό και εύλογο το ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσουν ο ίδιος και όποιος του το πούλησε. Εάν του το πούλησε. Με γνώση του
νόμου περί ψευδομαρτυρίας ή ψευδούς δηλώσεως».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «στην τελευταία δημοσιοποιημένη δήλωσή του ο Π. Καμμένος εμφανίζεται με ετήσια έσοδα από τη βουλευτική του αποζημίωση 72.000 ευρώ και άλλα 72.000 από ενοίκια»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...