294
Ο Γιώργος Γραμματικάκης | Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενόχληση Γραμματικάκη για Τσίπρα: «Δεν είναι σοβαρά αυτά που έγιναν με την υποψηφιότητα»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2019, 15:53
Ο Γιώργος Γραμματικάκης
|Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενόχληση Γραμματικάκη για Τσίπρα: «Δεν είναι σοβαρά αυτά που έγιναν με την υποψηφιότητα»

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2019, 15:53

Τη δυσφορία του για τον χειρισμό από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα της (φημολογούμενης) υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 επισήμανε ότι «το πιο σωστό θα ήταν να με πάρει τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός».

Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάρτησή του με την οποία έβαζε τέλος στη φημολογία για το πρόσωπό του λέγοντας πως θεώρησε χρέος του να έχει «μια ξεκάθαρη θέση για να μην παρατείνεται η ενοχλητική διαρροή του ονόματός μου μια στην 1η, μια στη 2η, στην 8η θέση. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Ανέφερε ότι τον αιφνιδίασε «η διαρροή που συνεχιζόταν επί ημέρες χωρίς να ξέρω τι ήταν αλήθεια ή ψέματα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Πρωθυπουργό και τον ευχαρίστησα για την πρόταση και εκεί έμεινε».

Σε ερώτημα για το αν υπήρχε ενόχληση από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πιθανή υποψηφιότητά του, ο κ. Γραμματικάκης απάντησε ότι «αυτό φαινόταν από τις διαρροές. Όπως λένε κάποιοι, αυτός είναι ένας τρόπος να κάψεις ένα όνομα» ενώ υποστήριξε ότι «η πολιτική στην Ελλάδα διεξάγεται σε επίπεδο ανθρωποφαγίας, εγώ ποτέ δεν ζήτησα καμία θέση».

Επισήμανε ακόμη ότι «η ανεξαρτησία της σκέψης που έχει ένας διανοούμενος όπως εγώ είναι πολύτιμη. Οσο ταυτίζεσαι με κόμματα η ανεξαρτησία γίνεται πιο δύσκολη. Εκρινα μετά την πενταετη εμπειρία μου στην Ευρωβουλή ότι δεν άξιζε να μπω σε αυτή την κρίση».

Ο κ. Γραμματικάκης μίλησε και για το Ποτάμι και την πορεία του την οποία χαρακτήρισε «πολύ πικρή και άδικη» αφήνοντας αιχμές για τη στάση των βουλευτών του κόμματος καθώς είπε ότι «επηρεάστηκε πολύ ο κόσμος από τα γεγονότα που χάθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Όπως τα ποντίκια φεύγουν από το σκάφος πολλοί βουλευτές έφυγαν προς τα εδώ και εκεί».

«Πρέπει να υπάρχει ηθική διάσταση στην πολιτική αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...