211
Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή. Συνεχίζει να απολαμβάνει την κάλυψή της... | Intimenews

«Πλάτη» ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο: υπερψήφισαν για μία ακόμα φορά τη μη άρση ασυλίας του

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:27
Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή. Συνεχίζει να απολαμβάνει την κάλυψή της...
|Intimenews

«Πλάτη» ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο: υπερψήφισαν για μία ακόμα φορά τη μη άρση ασυλίας του

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:27

Παρά το θορυβώδες διαζύγιο, τις ανταλλαγές απειλών και… ποιημάτων από το βήμα της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον Πάνο Καμμένο. Αυτό συνέβη στη Βουλή την Τρίτη.

Ο πρόεδρος των Ανεξ. Ελλήνων, πιστός στην προσφιλή του τακτική να καλύπτεται πίσω από την (υπουργική του) ασυλία, ζήτησε από την επιτροπή Δεοντολογίας, την εφαρμογή του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών ώστε να μην αρθεί η ασυλία του. Και όλα αυτά την ώρα που στην Ολομέλεια συζητείται η κατάργησή του!

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το αδίκημα για το οποίο ζητήθηκε η άρση της ασυλίας τους έγινε κατά τη διάρκεια των υπουργικών του καθηκόντων και άρα εμπίπτει στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας, ώστε ο κ. Καμμένος να μην συρθεί στα δικαστήρια.

Η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης  Κουρτάκης.

Την ίδια ώρα, η επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να γνωμοδοτήσει θετικά στην άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για ζήτημα που αφορά τη θητεία του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα, 9.84 αλλά και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για την υπόθεση της φυγής του μετά τα περί στρατιωτικού πραξικοπήματος, που είχε πει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...