246
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε και για το «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» | Youtube

Απασφάλισε ο Καμμένος: «Κότα χωρίς ζουμί η Μπακογιάννη – ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί!»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 09:38
Ο Πάνος Καμμένος απάντησε και για το «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»
|Youtube

Απασφάλισε ο Καμμένος: «Κότα χωρίς ζουμί η Μπακογιάννη – ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί!»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 09:38

Χωρίς να αποσύρει ούτε κουβέντα από τις καταγγελίες του για ύποπτες συναλλαγές του Νίκου Κοτζιά με το Ιδρυμα Σόρος, ο Πάνος  Καμμένος συνέχισε να «πυροβολεί» τον «μισητό του -πια- εχθρό» και πρώην συνάδελφό του στην κυβέρνηση για την υπόθεση με τις βίζες.

«Τον Κοτζιά θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω (…) και αν δεν προχωρήσει η αγωγή που μου έχει κάνει, θα πάω εγώ ο ίδιος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», τόνισε σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ και επανέλαβε ότι οι κινήσεις Κοτζιά χρήζουν δικαστικής διερεύνησης.

«Ο Κοτζιάς θα προφυλακιστεί για τις βίζες. Πίσω του είναι ο Σόρος», επέμεινε ο κ. Καμμένος.

Ο τέως υπουργός Αμυνας κλήθηκε να σχολιάσει και τον χαρακτηρισμό που του έχει απευθύνει η Ντόρα Μπακογιάννη -«κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»- για το γεγονός ότι κρύβεται πίσω από την ασυλία του, αποφεύγοντας να την αντιμετωπίσει στο δικαστήριο.

«Η γριά κότα έχει το ζουμί», απάντησε ο κ. Καμμένος, «και η κυρία Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί. «Την περιμένω σε μισή ώρα στο δικαστήριο, αλλά δεν θα έρθει η κυρία Μπακογιάννη. Την περιμένω σε μισή ώρα θα έρθει;» προκάλεσε την πρώην υπουργό Εξωτερικών ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει καμία ασυλία για να κρυφτεί από πίσω της.

Ο Πάνος Καμμένος δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά κατηγόρησε την κυρία Μπακογιάννη για άμεση εμπλοκή με την υπόθεση Σόρος. «Είναι πακέτο με τον κ. Κοτζιά και το ίδρυμα Σόρος που θέλουν να πουλήσουν τη Μακεδονία», υποστήριξε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...