140
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη βόλτα του στην αγορά της Αρτας. Το ίδιο έκανε την Πέμπτη στην αγορά της Κυψέλης | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Κυριάκος κατέβηκε Κυψέλη – βόλτα και κουβέντα με τον κόσμο στη Φωκίωνος Νέγρη

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 15:00
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη βόλτα του στην αγορά της Αρτας. Το ίδιο έκανε την Πέμπτη στην αγορά της Κυψέλης
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Κυριάκος κατέβηκε Κυψέλη – βόλτα και κουβέντα με τον κόσμο στη Φωκίωνος Νέγρη

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 15:00

Με το γνωστό πολιτικάντικο ύφος ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να καυτηριάσει από το βήμα της Βουλής την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το κοινοβούλιο, κατηγορώντας τον σε ειρωνικό τόνο ότι προτιμά να «επιλέγει πιο ασφαλείς επιλογές». 

Η αλήθεια όμως ήταν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ προτίμησε από την ασφάλεια του αποστειρωμένου περιβάλλοντος της Βουλής, να βρεθεί δίπλα στους πολίτες και ακούσει από πρώτο χέρι -αντί τις θριαμβολογίες του Πρωθυπουργού- τις δικές τους ανησυχίες και τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Χωρίς να πει τίποτα προηγουμένως σε στελέχη του κόμματός του και συνεργάτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε στην Κυψέλη και τη Φωκίωνος Νέγρη για να μιλήσει με τον απλό κόσμο.

Ο αρχηγός της ΝΔ είχε την ευκαιρία να τα πει με τους πολίτες και στη δημοτική αγορά της Κυψέλης, σε περιβάλλον όπου ομολογουμένως  δύσκολα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με την ίδια άνεση ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...