194
Ο Κώστας Ζουράρις | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Προκλητικός Ζουράρις: Δεν θα υπέβαλα παραίτηση – Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2018, 14:50
Ο Κώστας Ζουράρις
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Προκλητικός Ζουράρις: Δεν θα υπέβαλα παραίτηση – Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2018, 14:50

Προκλητικός, όπως συνηθίζει, εμφανίστηκε σε τοποθέτησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις. Αυτή τη φορά όμως ο βουλευτής δεν μίλησε όμως για κάποιο θεωρητικό ζήτημα ελάσσονος σημασίας αλλά για την μεγάλη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στην ανατολική Αττική.

Ο κ. Ζουράρις ερωτώμενος για την πολιτική ευθύνη που έσπευσε να αναλάβει ο Πρωθυπουργός, υποστήριξε πως «πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων».

«Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 της Θεσσαλονίκης και το δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που είναι σε εξέλιξη. «Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες» ανέφερε ο κ. Ζουράρις.

Κάνοντας σύντομη αναδρομή αναφέρθηκε στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ όταν με υπουργό χωροταξίας τον Αντώνη Τρίτση και με σύνθημα «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις» ξεκίνησε γενικευμένη τακτοποίηση των αυθαιρέτων. «Δε γίνεται να χρεωθεί στην σημερινή κυβέρνηση το σύνολο των νομιμοποιήσεων από το 1974. Και σε άλλα κράτη συμβαίνουν καταστροφές και δεν μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια, επιμερίζεται και πηγαίνει μέχρι την περίοδο του Αντώνη Τρίτση» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...