66
| stainlesssteelthumb.com

Ρείκι στο αλάτι για κρουστή σάρκα

Bostanistas Bostanistas 27 Σεπτεμβρίου 2016, 17:47

Ρείκι στο αλάτι για κρουστή σάρκα

Bostanistas Bostanistas 27 Σεπτεμβρίου 2016, 17:47

Για να βγάλουμε το ψάρι, σπάζουμε την κρούστα του αλατιού, που έχει πετρώσει, με ένα αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι, κατσαβίδι), χτυπώντας το στη βάση του, οπότε έτσι αφαιρείται όλο το πάνω μέρος σαν ένα καπάκι. Η πέτσα του ψαριού μένει κολλημένη στην κρούστα του αλατιού και το ψάρι είναι νοστιμότατο, ζουμερό και αλμυρό όσο ακριβώς πρέπει (απορροφά το αλάτι με όσμωση…)

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...