155
Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν όλη τη γύρω περιοχή | Youtube

Λήξη συναγερμού για πυροβολισμούς στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 20:29
Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν όλη τη γύρω περιοχή
|Youtube

Λήξη συναγερμού για πυροβολισμούς στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2018, 20:29

Λήξη συναγερμού, χωρίς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο, σήμανε στην πανεπιστημιούπολη κολεγίου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου είχαν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς.

Οι εγκαταστάσεις Highline College -νότια του Σιάτλ- εκκενώθηκαν, χωρίς να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τους πυροβολισμούς.

Νωρίτερα, όλα τα διεθνή μέσα μετέδιδαν ότι «νέο περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στο Highline College στο Des Moins της Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, αποκλείοντας την περιοχή».

https://www.youtube.com/watch?v=o38SUHGUNfs

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του κολλεγίου στο Facebook αναφερόταν ότι δεν ήταν άσκηση ετοιμότητας, ότι σφραγίστηκαν πόρτες και παράθυρα και ότι η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να μην πλησιάσει κανείς εκεί.

Αρχικά, άγνωστο παρέμενε αν οι πυροβολισμοί είχαν σημειωθεί εντός ή κοντά στο κολλέγιο, όπως και το εάν υπήρχουν θύματα ή τραυματίες.

Το περιστατικό αυτό έρχεται δύο ημέρες μετά το μακελειό στο Douglas High School του Πάρκλαντ της Φλόριντα, όταν ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ άνοιξε πυρ αδιακρίτως, στοιχίζοντας τη ζωή 17 ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...