537
O Κωνσταντίνος Ζέμπερης έχει αναδειχθεί με τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ σε κεντρικό πρόσωπο της τραγωδίας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη περνούσε από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 20:46
O Κωνσταντίνος Ζέμπερης έχει αναδειχθεί με τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ σε κεντρικό πρόσωπο της τραγωδίας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη περνούσε από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2017, 20:46

Σε κεντρικό πρόσωπο του δράματος με την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη το βράδυ της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο, αναδεικνύεται ο πατέρας της. Δεν είναι μόνο τα όσα ακούστηκαν στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού την Παρασκευή, με την αδελφή της να εκτοξεύει ύβρεις κατά του πατέρα της «αλήτη, εσύ την έφαγες. Εχεις το θράσος να έρχεσαι στην εκκλησία;» – είναι και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μια ημέρα μετά, για την παρουσία του Κωνσταντίνου Ζέμπερη στην περιοχή του νεκροταφείου λίγο μετά την ώρα του εγκλήματος, πληροφορία που ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει ως τώρα.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη είχε βγει την επομένη της δολοφονίας και είχε καταγγείλει ότι την κόρη του την σκότωσαν επειδή είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής – μάλιστα είχε ζητήσει από το ΣΔΟΕ να γνωστοποιήσει τους φακέλους που ήλεγχε. Ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι αυτή η εκδοχή δεν έχει μεγάλη βάση λόγω της βιαιότητας του φόνου, με αλλεπάλληλες, συνολικά 14, μαχαιριές.

Το Star και το «Ε» πήραν το Σάββατο συνέντευξη από τον κ. Ζέμπερη, ο οποίος αποκάλυψε ότι περνούσε με το ταξί του τυχαία από το Β’ Νεκροταφείο και ότι μάλιστα μπορεί να πήρε τον δολοφόνο της κόρης του για κούρσα! «Ηταν στη γωνία στο νεκροταφείο και του λέω “πολύ κόσμο βλέπω εδώ μέσα”… Τον είδα και αλαφιασμένο μπήκε γρήγορα μέσα», περιέγραψε ο πατέρας του θύματος που είπε ότι η κούρσα ήταν για τον Λόφο Σκουζέ.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…» είπε και συνέχισε: «Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο το Β΄ και τον πήγα στον Λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου», είπε ο πατέρας.

O κ. Ζέμπερης είπε ότι είναι «χάλια ψυχολογικά» και πως πιθανότατα θα καταθέσει τι συνέβη αύριο (Κυριακή) στην Αστυνομία. Θα περιγράψει τη διαδρομή «μήπως φαίνεται κάτι από τις κάμερες».

Παράλληλα η θεία του θύματος βγήκε και είπε ότι ο δολοφόνος ίσως να είναι από το περιβάλλον του πατέρα. Οπως δήλωσε θεία της άτυχης κοπέλας, αδελφή του πατέρα της, όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» δήλωσε η θεία της 32χρονης, και συμπλήρωσε: «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Ολος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα”. Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η θεία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...