158
O αμερικανός πρόεδρος έβαλε τέλος στα σενάρια - που ο ίδιος δημιούργησε | REUTERS/Scott Morgan

Τραμπ: Δεν έχω κασέτες από τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2017, 22:29
O αμερικανός πρόεδρος έβαλε τέλος στα σενάρια - που ο ίδιος δημιούργησε
|REUTERS/Scott Morgan

Τραμπ: Δεν έχω κασέτες από τις συνομιλίες με τον Κόμεϊ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2017, 22:29

Διαβεβαιώσεις ότι δεν ηχογράφησε τις συνομιλίες του με τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ παρείχε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τερματίζοντας τη σεναριολογία που δημιούργησε ο ίδιος τον περασμένο μήνα, όταν είχε καλέσει τον κ. Κόμεϊ να εύχεται να μην υπάρχουν «κασέτες».

Και αφού, βέβαια, πρώτα προειδοποίησε τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να μην προχωρήσει σε διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τώρα, σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι «παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων, υποκλοπών, πτώσης των μασκών και παράνομων διαρροών πληροφοριών, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν “κασέτες” ή καταγραφές των συζητήσεών μου με τον Τζέιμς Κόμεϊ, αλλά εγώ δεν έκανα και δεν έχω τέτοιες ηχογραφήσεις».

Μετά την κατάθεση Κόμεϊ στο Κογκρέσο για τις σχέσεις αξιωματούχων του Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους, ο ειδικός σύμβουλος που μελετά την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο ελέγχου του Ντόναλντ Τραμπ για τυχόν παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...