354
O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει οριζοντιωθεί έτοιμος να εκτελέσει την άμυνα της Γιούβε. Και να κάνει τον κόσμο να υποκλιθεί στο απίστευτο ταλέντο του. | REUTERS/Max Rossi

Champions League: 0-3 η Ρεάλ τη Γιουβέντους με το γκολ της χρονιάς από Ρονάλντο

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 23:45
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 4/4/2018 01:57
O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει οριζοντιωθεί έτοιμος να εκτελέσει την άμυνα της Γιούβε. Και να κάνει τον κόσμο να υποκλιθεί στο απίστευτο ταλέντο του.
|REUTERS/Max Rossi

Champions League: 0-3 η Ρεάλ τη Γιουβέντους με το γκολ της χρονιάς από Ρονάλντο

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2018, 23:45
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 4/4/2018 01:57

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Τορίνο για να… καθαρίσει και το έκανε. Αλλά πώς το έκανε!

Με τον πιο κυνικό αλλά και πιο θεαματικό τρόπο.

Γκολ μόλις στο 3’ για να «παγώσει» το κοινό της Γιουβέντους, ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι στο 64′ που άφησε… κάγκελο τον Μπουφόν και άναυδο ακόμη και τον Ζιντάν για το 0-2.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους τον χειροκρότησαν. Ποιον; Αυτόν τον απίστευτα σνομπ αντίπαλο, ο οποίος όμως έδειξε τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Και οι Γιουβεντίνοι τον χειροκρότησαν όρθιοι –η μαγεία του ποδοσφαίρου και μια ιδέα για το πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και εδώ, θα μπορούσαν άραγε;

Το θεαματικό γκολ του Ρονάλντο εξέπληξε ακόμα και τον προπονητή του, τον μέγα Ζινεντίν Ζιντάν, που στην εποχή του υπήρξε ένας από τους πιο θεαματικούς ποδοσφαιριστές και είχε την εξής αντίδραση, όταν είδε τον Πορτογάλο να σκοράρει:

19113854_1490910561036600_5279768239024908741_n
Καρέ καρέ η αντίδραση του Ζιζού στο γκολ του Κριστιάνο

Οταν ένας τέτοιος άνθρωπος αντιδρά έτσι, τότε κάτι έχεις κάνει πολύ καλά. Οταν βέβαια ρώτησαν τον Ζιντάν ποιο είναι καλύτερο, το γκολ που είχε πετύχει ο ίδιος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης το 2002 στον τελικό του Champions League απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν ή του Πορτογάλου, ο Γάλλος ξέσπασε στα γέλια: «Ξεκάθαρα καλύτερο το δικό μου», είπε, με χιούμορ.

Αφού έληξε το έπος του Κριστιάνο, ακολούθησε ο Μαρσέλο που ολοκλήρωσε, στο 72′, τη ραψωδία της Μεγάλης Τρίτης στο 0-3 της Ρεάλ Μαδρίτης (είχε και 2 δοκάρια!) στο Τορίνο στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Ηταν ένα ματς που όντως αποδείχθηκε επανάληψη του περυσινού τελικού της διοργάνωσης – και πάλι τότε η Μεγάλη Κυρία είχε υποκλιθεί στη Βασίλισσα.

Η πρόκριση για τα ημιτελικά… τελείωσε. Η Ρεάλ Μαδρίτης, απλώς, θα «σφραγίσει» στις 11 Απριλίου το «εισιτήριο». Η Γιουβέντους, από την πλευρά της, απογοήτευσε και τελικά τελείωσε το ματς με 10 παίκτες αφού ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπάγερν πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Στο 32’ ο Σαράμπια έκανε το 1-0 για τη Σεβίλλη, αλλά οι «Βαυαροί» έκαναν την ανατροπή στην Ανδαλουσία. Ο Χέσους Νάβας στο 37’ έβαλε αυτογκόλ και ο Αλκάνταρα στο 68’ έβαλε το γκολ της νίκης για το τελικό 1-2.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...