163
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης σε μία από τις «ροκ εμφανίσεις» του στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕnews

Τώρα και… «αδικημένος» ο ΣΥΡΙΖΑ από το άρθρο Τσίπρα για Παπανδρέου

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 13:32
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης σε μία από τις «ροκ εμφανίσεις» του στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕnews

Τώρα και… «αδικημένος» ο ΣΥΡΙΖΑ από το άρθρο Τσίπρα για Παπανδρέου

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2017, 13:32

Την ώρα που στελέχη της κυβέρνησης επιμένουν να συντηρούν τη συζήτηση περί Ανδρέα Παπανδρέου και ιδεολογικών καταβολών, με αποκορύφωμα όλων των εκφράσεων αποθέωσης, τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, Δημήτρη Βίτσα, το πρωί της Δευτέρας (που έβαλε στο μίγμα και λίγο από Αλιέντε), κάποιες άλλες φωνές στην Κουνδούρου προτιμούν να παίρνουν αποστάσεις από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για το ΠΑΣΟΚ και τον ιστορικό του ηγέτη.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, εξέφρασε  ανοικτά τη διαφωνία του με όσα αναφέρει στο άρθρο του ο Πρωθυπουργός, εκτιμώντας πως «κάνει έναν παραλληλισμό μέσα από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται». «Προσωπικά θα τόνιζα άλλα πράγματα αν έγραφα ένα τέτοιο άρθρο», παρατήρησε ο κ. Κυρίτσης, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Με άλλα λόγια, άρχισαν οι γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ για τα… «Τσιπραντρέου» και την απόπειρα οικειοποίησης της πολιτικής φυσιογνωμίας του Ανδρέα Παπανδρέου από την ηγετική ομάδα του κόμματος, με απώτερο στόχο την διεμβόλιση του κέντρου. Γιατί τελικά ο σκοπός -απ’ ό,τι φαίνεται- δεν αγιάζει (πάντα) τα μέσα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...