215
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης | Nikos Libertas / SOOC

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2017, 18:23
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης
|Nikos Libertas / SOOC

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2017, 18:23

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης πρόκειται να προβεί τη Δευτέρα στην επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας του για την αρχηγία του φορέα της Κεντροαριστεράς, προχωρώντας σε μια κίνηση που είχε προδιαγράψει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Την ανακοίνωση, στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ακολουθήσει άτυπη συνάντηση του κ. Καμίνη με τους πολιτικούς συντάκτες.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με στελέχη της παράταξής του στον δήμο Αθηναίων.

Οπως αναφέρει ο Αθήνα 9.84, για τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα.

Πέρα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του φορέα έχει εκφράσει και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

Ακόμη, την πιθανότητα να είναι υποψήφιος για τον φορέα εξετάζει  ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επίσης φέρεται έτοιμος να προβεί σε ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Ο κ. Θεοδωράκης έχει τονίσει πως θα είναι υποψήφιος εφόσον συντρέξουν ορισμένες προϋποθέσεις.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει τις προθέσεις του και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπως δήλωσε στον Αθήνα 9,84. «Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, όπως θα διατυπωθεί από την Επιτροπή Αλιβιζάτου».

Τέλος, την Πέμπτη θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...