193
Για πρώτη φορά εντάσσονται στο «Καλάθι» μελομακάρονα και κουραμπιέδες | INTIMEnews

Σκρέκας: Αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, μελομακάρονα και κουραμπιέδες στο «Καλάθι των Χριστουγέννων»

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2023, 15:57
Για πρώτη φορά εντάσσονται στο «Καλάθι» μελομακάρονα και κουραμπιέδες
|INTIMEnews

Σκρέκας: Αρνί, κατσίκι, τσουρέκι, μελομακάρονα και κουραμπιέδες στο «Καλάθι των Χριστουγέννων»

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2023, 15:57

Σε συμφωνία για το «Καλάθι των Χριστουγέννων», που θα εφαρμοστεί όπως και πέρυσι,  από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες βασικών για το εορταστικό τραπέζι τροφίμων, ήρθε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης με εκπροσώπους της Ενωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ).

Συγκεκριμένα, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

Αρνί
Κατσίκι
Γαλοπούλα
Τσουρέκι
Βασιλόπιτα
Σοκολάτα

Για πρώτη φορά εξάλλου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, στο «Καλάθι» εντάσσονται τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες!

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕ, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή Απόστολο Πεταλά, ο κ. Σκρέκας ανέφερε:

«Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, ενώ φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...