183
Αποψη του εξοχικού της Γκρέις Κέλι (καρέ από βίντεο) |

Πωλείται το ησυχαστήριο της Γκρέις Κέλι στην Κυανή Ακτή

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2023, 21:54
Αποψη του εξοχικού της Γκρέις Κέλι (καρέ από βίντεο)
|

Πωλείται το ησυχαστήριο της Γκρέις Κέλι στην Κυανή Ακτή

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2023, 21:54

Καλοκαιράκι είναι ακόμα, έτσι η Repubblica ρώτησε το κοινό της: «Θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας σαν πριγκίπισσα;» Και μόνη της απάντησε ότι, εφόσον θέλετε χλιδή, μάθετε ότι πωλείται το εξοχικό της Γκρέις Κέλι, ένα παλατάκι στην Κυανή Ακτή, για 11,5 εκατ. ευρώ.

Το πωλητήριο στο Côte d’Azur Sotheby’s International Realty αφορά, λοιπόν, το ακίνητο «που ερωτεύτηκε η Κέλι το 1980», το οποίο κάποτε υπήρξε λιοτρίβι. Εκεί η πριγκίπισσα του Μονακό περνούσε τα καλοκαίρια της, ακόμη και μόνη της μερικές φορές. «Είχε συνδεθεί φιλικά με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, στους οποίους χάρισε και δύο αγάλματα που ακόμη υπάρχουν στον κήπο του».

Το κτίσμα βρίσκεται σε έναν φυσικό Παράδεισο και καλύπτει 540 τετραγωνικά μέτρα. Περιλαμβάνει τέσσερις οικογενειακές σουίτες, δύο σουίτες επισκεπτών και ένα μονό υπνοδωμάτιο, δύο σαλόνια και δύο κουζίνες, μία αίθουσα κινηματογράφου, μία πισίνα με πανοραμική θέα και ένα ελικοδρόμιο. Το περιβάλλουν ελαιώνας και πορτοκαλεώνας, ένα κτήμα περί τα 600 τετραγωνικά μέτρα.

Επειδή μάλλον δεν έχετε τα χρήματα που απαιτεί ο μεσίτης, «πάρτε μια ιδέα της βίλας που αγαπούσε η Γκρέις Κέλι, μέσω της εικονικής περιήγησης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...