149
Η Κέιτ Σμιθ συμμετείχε στην τηλε-ημερίδα «Τουρισμός και Ασφάλεια» | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεσβευτής της Βρετανίας: Η Ελλάδα σύντομα θα μπει στην «πράσινη λίστα»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 18:49
Η Κέιτ Σμιθ συμμετείχε στην τηλε-ημερίδα «Τουρισμός και Ασφάλεια»
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεσβευτής της Βρετανίας: Η Ελλάδα σύντομα θα μπει στην «πράσινη λίστα»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 18:49

Την εκτίμηση ότι σύντομα η Ελλάδα θα μπει στην «πράσινη λίστα» του Ηνωμένου Βασιλείου εξέφρασε η πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου στην χώρα μας, Κέιτ Σμιθ.

Η Σμιθ μίλησε στην τηλε-ημερίδα «Τουρισμός και Ασφάλεια», που διοργάνωσε την Τρίτη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, με την υποστήριξη της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Εκεί αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες, που ενισχύθηκε σημαντικά μετά τη δολοφονία του βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς, στις 8 Ιουνίου του 2000 και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που συνέβαλε στο να θεωρούν οι βρετανοί επισκέπτες την Ελλάδα ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Σε ό,τι αφορά στην ένταξη της Ελλάδας στην «πορτοκαλί λίστα», η Σμιθ φάνηκε καθησυχαστική λέγοντας πως τα στοιχεία της πανδημίας αναθεωρούνται κάθε τρεις εβδομάδες και εκτίμησε πως η Ελλάδα σύντομα θα γίνει «πράσινη», ώστε οι βρετανοί τουρίστες να καταφθάσουν στη χώρα μας που αποτελεί αγαπημένο τους προορισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News