173
Παριζιάνα κάνει τζόκινγκ με το σκυλάκι της, πριν από την απαγόρευση | Reuters

Παρίσι: Απαγόρευση άθλησης και βόλτας από 10 π.μ. έως 7 μ.μ.

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 14:40
Παριζιάνα κάνει τζόκινγκ με το σκυλάκι της, πριν από την απαγόρευση
|Reuters

Παρίσι: Απαγόρευση άθλησης και βόλτας από 10 π.μ. έως 7 μ.μ.

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 14:40

Μία ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 833 θανάτων από κορονοϊό σε ένα 24ωρο στη Γαλλία, οι αρχές επέβαλαν πιο αυστηρά μέτρα καραντίνας στο Παρίσι, την Τρίτη, απαγορεύοντας στους κατοίκους τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Το μέτρο αυτό υιοθετήθηκε καθώς πολιτικοί και γιατροί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι στους δρόμους του Παρισιού εξακολουθούν πολλοί να κάνουν τζόκινγκ ή να συναθροίζονται κοντά σε αγορές, παρά τις κυβερνητικές εντολές για την παραμονή των πολιτών στα σπίτια τους.

Η δημοτική αστυνομία και οι δημοτικές υπηρεσίες αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι από την Τετάρτη, οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες δεν θα επιτρέπονται πλέον κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Οσοι θέλουν να πάνε για τρέξιμο, θα μπορούν να το κάνουν μεταξύ 7 μ.μ. και 10 π.μ..

Η Γαλλία έχει θέσει σε καραντίνα τους πολίτες στα σπίτια τους από τις 17 Μαρτίου για να αποτρέψει την εξάπλωση της Covid-19. Το μέτρο αυτό παρατάθηκε ως τις 15 Απριλίου και είναι πιθανό να παραταθεί και πάλι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...