191
Γιάννης Βρούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Γιάννης Οικονόμου κατά την ορκωμοσία των δύο υπουργών | IntimeNews

Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2023, 20:00
Γιάννης Βρούτσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Γιάννης Οικονόμου κατά την ορκωμοσία των δύο υπουργών
|IntimeNews

Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2023, 20:00

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Γιάννης Οικονόμου ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γιάννης Βρούτσης ως αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη. Είναι ένα κρίσιμο υπουργείο, μιας και η ασφάλεια και η προστασία είναι ζητούμενα των καιρών και απαίτηση της κοινωνίας. Θα δουλέψουμε με προσήλωση στην καθημερινότητα και στις ανάγκες των πολιτών» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Τιμή μου να υπηρετήσω τον αθλητισμό» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Βρούτσης.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Νότη Μηταράκη από υπουργός Προστασίας του Πολίτη έπειτα από μία αλληλουχία γεγονότων που σημάδεψαν εξαρχής – από τις πρώτες κιόλας συνεντεύξεις Τύπου που έδωσε- τη βραχεία θητεία του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δημιούργησε μεγάλη δυσάρεσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν όταν έγινε γνωστό ότι εν μέσω μάχης με τα πύρινα μέτωπα, ο κ. Μηταράκης απουσιάζει τις τελευταίες μέρες από την Αθήνα, όντας σε οικογενειακές διακοπές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...