464
Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη φέρεται να «κλείδωσε» τις τελευταίες ημέρες | INTIMEnews

Πέμπτος υποψήφιος για αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 10:45
Η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη φέρεται να «κλείδωσε» τις τελευταίες ημέρες
|INTIMEnews

Πέμπτος υποψήφιος για αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 10:45

«Νέα ήθη» -και εκ των πραγμάτων πολιτικά αποτελέσματα- στον ΣΥΡΙΖΑ και τον χώρο της Αριστεράς εν γένει, φιλοδοξεί να φέρει με την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος ο 35χρονος εκ Μαϊάμι ορμώμενος Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμενόταν να ανακοινώσει ακόμη και εντός της ημέρας επισήμως ότι θα είναι ο πέμπτος διεκδικητής της ηγεσίας στην Κουμουνδούρου.

Η απόφαση του Κασσελάκη -υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζεται, στις τελευταίες εκλογές- να κατέλθει υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές φέρεται να «κλείδωσε» τις τελευταίες ημέρες, αφού «ζυγίστηκε» η αποδοχή της οποίας έτυχε στα social media η πολιτική πλατφόρμα που κατέθεσε δημόσια για την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε κάτω ενδεικτικά την τελευταία του ανάρτηση με μότο το: «Οσο οι άλλοι μιλούν για εμάς, εμείς μιλάμε με εσάς»).

Ακολούθησε το Σαββατοκύριακο η ανάρτηση στο Facebook με την οποία ουσιαστικά ο ίδιος προανήγγειλε την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Οι 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που απαιτούνται για την έγκριση της υποψηφιότητας στο Συνέδριο του Σαββάτου, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρωθεί, με πρώτο υπογράφοντα τον Παύλο Πολάκη, δηλωμένο ένθερμο υποστηρικτή του κ. Κασσελάκη.

Πάντα κατά το ρεπορτάζ, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας θα γίνει πιθανότατα εντός της ημέρας με ένα «εντυπωσιακό βίντεο» -όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές- το οποίο έχει αναλάβει και επιμεληθεί ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Σούλης και έτσι, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, ο 35χρονος Στέφανος Κασσελάκης (πλήρες βιογραφικό εδώ) θα γίνει ο πέμπτος υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σπάζοντας έτσι κάποιες πρώτες βεβαιότητες που είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται στα επιτελεία των άλλων τεσσάρων διεκδικητών…

Από τα Χανιά η πρεμιέρα της εκστρατείας Κασσελάκη

Κατ’άλλες πληροφορίες η υποψηφιότητα Κασσελάκη έχει ήδη «κλειδώσει», ωστόσο η ανακοίνωσή της, επισήμως, θα λάβει χώρα την Τρίτη, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της «Αυγής» το απόγευμα της Δευτέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη αναγγείλει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του κόμματος με επιστολή του στη νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να ζήτησε την κοινοποίηση επιστολής και προς τα μέλη του κόμματος, προσκαλώντας τα σε ανοιχτή συζήτηση την  Τρίτη, στους Τάφους του Βενιζέλου, στα Χανιά.

«Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου» φέρεται να ανέφερε ο κ. Κασσελάκης στην εν λόγω επιστολή, τμήμα της οποίας δημοσιοποίησαν τα haniotika-nea.gr.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...