264
| Nick Paleologos / SOOC

Κασσελάκης: Αν η Αχτσιόγλου μου είχε πει προεκλογικά «ή κερδίζω ή φεύγω» θα είχα κάνει πίσω!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2023, 14:43
|Nick Paleologos / SOOC

Κασσελάκης: Αν η Αχτσιόγλου μου είχε πει προεκλογικά «ή κερδίζω ή φεύγω» θα είχα κάνει πίσω!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2023, 14:43

Σε μια νέα δημόσια περέμβαση, με –τι άλλο;– μια ανάρτηση στα social media, «γιατί», όπως λέει, «ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς» –είναι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ οι διαδικτυακοί followers του προέδρου;–, προέβη την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης, στη σκιά των δραματικών εξελίξεων στο κόμμα του, από το οποίο, ως γνωστόν, αποχώρησαν άλλοι εννέα βουλευτές.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για «δυσάρεστα γεγονότα» —έτσι βάφτισε το γεγονός ότι τον εγκατέλειψαν περίπου τα μισά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και αφού υπενθύμισε στους followers του ότι οι βουλευτές που έφυγαν δεν εξελέγησαν με προσωπικό τους ψηφοδέλτιο, αλλά επειδή «σε πολύ δύσκολες στιγμές, ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα» –ψήφισαν άραγε οι followers του κ. Κασσελάκη, ΣΥΡΙΖΑ;– είπε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει την ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου στο κόμμα, κατήγγειλε πως έγιναν «διασπαστές όχι για ιδεολογικούς λόγους, αλλά επειδή δεν κέρδισαν τις εσωκομματικές εκλογές» και έκανε χαριτωμένα λόγο για «αφόρτιστους για ενότητα».

Αλλά ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και ένα βήμα παραπάνω, μια πράξη αυτοθυσίας σε σχήμα πρωθύστερο. Ισχυρίστηκε πως αν προεκλογικά η κυρία Αχτσιόγλου τού είχε ξεκαθαρίσει πως θα φύγει αν χάσει στις εσωκομματικές κάλπες, ο ίδιος θα είχε κάνει πίσω!

«Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει “αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω”, θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης!

Ο οποίος κατά τα άλλα επέμεινε πως είναι συνεχιστής του Αλέξη Τσίπρα, μολονότι βέβαια ο ίδιος με κάθε ευκαιρία αποδομεί τα πεπραγμένα του προκατόχου του στην περίοδο της διακυβέρνησής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...