• Ο Βίτσας βγήκε και αυτός στο ξέφωτο της αλήθειας: «Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία»!

    Ενας ένας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –ιδίως αυτά που δεν εξελέγησαν βουλευτές μετά τη νέα συντριβή της 25ης Ιουνίου– βγαίνουν στο ξέφωτο της αλήθειας. Και ανακαλύπτουν ότι όλα αυτά τα ωραία περί κόμματος του λαού, της νεολαίας και των κινημάτων, του κόμματος που ξέρει να αφουγκράζεται την κοινωνία και τις ανάγκες της επειδή μόνο οι αριστεροί την έχουν αυτή την ιδιότητα, ήταν παραμύθια.

     

    Τελευταίο δείγμα τέτοιου στελέχους, προφανώς ως το επόμενο, ο Δημήτρης Βίτσας, άλλοτε υπουργός και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε όλες κι όλες δύο έδρες –και αυτές πήγαν στην Εφη Αχτσιόγλου και στη Ρένα Δούρου.

     

    Βγήκε λοιπόν ο κ. Βίτσας στον ραδιοσταθμό Status 107,7 και παραδέχτηκε ότι εκ του αποτελέσματος έχει φανεί ότι «δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τι γινόταν στην κοινωνία»!

     

    «Μπορεί να λοιδορούσαμε τα 100 και τα 150 και τα 50 ευρώ επίδομα, αλλά η κοινωνία δεν το αντιμετώπιζε ως ένα άθλιο σύστημα Μητσοτάκη, τα είχε ανάγκη», εξήγησε.

     

    Ο κ. Βίτσας είπε ουσιαστικά και με δικά του λόγια ό,τι είχε πει μια μέρα νωρίτερα ο Χρήστος Σπίρτζης, άλλος μη εκλεγείς (στην Ανατολική Αττική αυτός), ο οποίος μιλώντας στο Mega σημείωσε πως «ήταν ένα κενό από το οικονομικό μας επιτελείο που δεν γνώριζε ότι πραγματικά η αγορά έχει πάρει μία μεγάλη ανάσα από αυτά που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση».

     

    Αραγε αυτός ο φωτισμένος ηγέτης που κατά κάποιους «έπιανε πουλιά στον αέρα» και κατά άλλους ήταν «άχαστος», ο Αλέξης Τσίπρας, τι συνέβη και δεν είχε πάρει χαμπάρι τι τρέχει στην κοινωνία;

  • Το σχόλιο του Κώστα Ζαχαριάδη με το βιβλίο για τους κινδύνους του αυνανισμού

    Ο Κώστας Ζαχαριάδης, πρώην πια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ως γνωστόν το κόμμα του δεν τα πήγε και τόσο καλά στις τελευταίες εκλογές και στον Βόρειο Τομέα Αθηνών πήρε όλες κι όλες δύο έδρες (Αθηνά Λινού, Ευκλείδης Τσακαλώτος) έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα social media την Τρίτη.

     

    Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαριάδης ποστάρισε την εικόνα ενός προπολεμικού συγγράμματος για τους κινδύνους και τη θεραπεία του αυνανισμού.

     

    Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένα λιτό και ειρωνικό σχόλιο του κ. Ζαχαριάδη για τα όσα αναχρονιστικά υποστηρίζει το κόμμα Νίκη και για την πρόταση του επικεφαλής του κόμματος Δημήτρη Νάτσιου για καθιέρωση μαθήματος αγωγής αγνότητας στα σχολεία (διαβάστε περισσότερα στο άρθρο άποψης του Κώστα Γιαννακίδη, εδώ).

     

    Κάποιοι κακεντρεχείς όμως, πήγαν και σκέφτηκαν ότι ο κ. Ζαχαριάδης ήθελε να υπονοήσει και κάτι για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον ΣΥΡΙΖΑ. Μια απαράδεκτη σκέψη, που δεν μπορεί κανείς να την πάρει στα σοβαρά.




text
  • Πανάξιος ο ΠΑΟΚ!


    19 Μαΐου 2024, 22:06