• Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ψηφοφόρους να τηγανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Σε νέα επίπεδα γελοιότητας οδήγησε την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου, η οποία είχε εκλεγεί βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) το 2015, αλλά έπειτα –και παρ’ ότι έβριζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όποτε μπορούσε– δεν τα είχε καταφέρει και τώρα το προσπαθεί και πάλι, ως υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

     

    Αγνωστο αν η συγκεκριμένη εμπνεύστηκε από την εκστρατεία του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, που απευθυνόταν στους τούρκους ψηφοφόρους από την κουζίνα του, αλλά η κυρία Αυλωνίτου είχε την ιδέα να ανεβάσει ένα βίντεο στο Tik Tok, φορώντας ποδιά και κάνοντας ότι μαγειρεύει –ενσαρκώνοντας δε αυτόν τον ρόλο της ακάματης μαγείρισσας κάλεσε τους ψηφοφόρους να… τηγανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    «Δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ξέρει να τηγανίζει… Πάντως εμάς τους Ελληνες μας τηγάνισε και από την καλή και από την ανάποδη. Παιδιά, στις 21 Μαΐου να πάτε να ψηφίσετε, για να τον τηγανίσουμε όλοι μαζί» είπε η 65χρονη πολιτικός, η οποία κέρδισε τα λεπτά δημοσιότητας που σε όλους μας αναλογούν αλλά δεν απέφυγε τη χλεύη.

     

    Ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και επίσης υποψήφιος, αλλά με τη ΝΔ φυσικά, στον Βόρειο Τομέα, έκανε ανάρτηση στο Twitter.

    Κάποιοι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν ότι η κυρία Αυλωνίτου μαγείρευε με σβηστό μάτι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια…

     

  • Η πρόσκληση του Νίκου Παππά σε προεκλογικό event έχει ένα περίεργο υπονοούμενο

    Πρέπει να έχουν ζορίσει πολύ τα πράγματα με τον ανταγωνισμό των υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια του Νοτίου Τομέα Αθήνας. Διότι ο Νίκος Παππάς, που διεκδικεί την επανεκλογή του –παρά την ομόφωνη καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο– μας προσκαλεί για ποτάκι και κουβέντα.

     

    Η πρόσκληση που απηύθηνε ο κ. Παππάς στους φίλους και τις φίλες του από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια εκδήλωση γνωριμίας την Τετάρτη, στον Αγ. Δημήτριο, είναι μεν στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει της κάλπης και της ύστατης μάχης του σταυρού της προσεχούς Κυριακής, αλλά έχει μια αύρα, ένα υπονοούμενο, πέφτουλα:

     

    «Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε για ποτό και χαλαρή κουβέντα, όχι απαραίτητα πολιτική», έγραψε ο πρώην υπουργός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το μόνο που έλειπε ήταν μια φωτογραφία του με ένα κλείσιμο του ματιού, ή έστω αποσιωπητικά στο «όχι απαραίτητα πολιτική». Αλλά ας είναι. Οποιος ενδιαφέρεται για ποτάκι και κουβέντα με τον καταδικασθέντα για παράβαση καθήκοντος υποψήφιο βουλευτή, μπορεί να πάει την Τετάρτη το βράδυ στο «Μαντανία» στο Μπραχάμι.




text
  • Οι ζέστες σφίγγουν πριν ψηφίσουμε. Και αυτό δεν το υπολογίζουν οι δημοσκόποι


    28 Μαΐου 2024, 22:02