355
Οι έντεκα της συμμορίας | ΙΝΤΙΜΕnews

Θα παραδοθεί και ο τελευταίος της συμμορίας των χούλιγκαν;

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 08:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/02/2022 10.00
Οι έντεκα της συμμορίας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Θα παραδοθεί και ο τελευταίος της συμμορίας των χούλιγκαν;

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 08:38
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/02/2022 10.00

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν την Τετάρτη άλλοι δύο από τους χούλιγκαν για τη δολοφονική επίθεση στον Αλκη Καμπανό και τους φίλους του, την ώρα που πληροφορίες θέλουν τον τελευταίο της συμμορίας, τον 20χρονο καταζητούμενο που κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία, να είναι έτοιμος και αυτός να παραδοθεί στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 20χρονο έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, με τις έρευνες της αλβανικής αστυνομίας να ξεκινούν από την περιοχή της Κορυτσάς.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου στο MEGA, «το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκα τηλέφωνο από έναν συνάδελφο –τον έχω φέρει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης– και θα ακούσετε ότι και ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία, θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο».

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγορος του 20χρονου καταζητούμενου, Παρασκευάς Σπυράτος, γνωστοποίησε την πρόθεση του νεαρού να παραδοθεί.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία εκδόσεώς του», ανέφερε ο κ. Σπυράτος.

Εν τω μεταξύ, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα τρεις από τους συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία. Ο κύκλος των απολογιών κλείνει την Παρασκευή με τους τελευταίους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον λεγόμενο «Αθηναίο», τον 25χρονο που παραδόθηκε πρώτος στις αρχές.

Η ανακρίτρια, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν άντεξε το ειρωνικό ύφος κάποιων εκ των απολογηθέντων την Τετάρτη, με τις φωνές της να ακούγονται μέχρι έξω, στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου, εξέδωσε διάταξη για την υποβολή σε τεστ DNA όλων των εμπλεκομένων στην  υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Αλκη, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός.

Το DNA θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό στα πειστήρια, στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας και κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Από τα βίντεο που έχουν δει το φως δημοσιότητας, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η ομάδα των οργανωμένων οπαδών «είχε βγει παγανιά» κατά το κοινώς λεγόμενον, αποφασισμένη να σκοτώσει, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι φωνές των δραστών που ακούγονται αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση  να «υπερηφανεύονται» για το χτύπημα στους φίλους του Αρη, με εκφράσεις όπως «τους πήραμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...