196
Ο Παναγιώτης Μπεχράκης σχολίασε την πολυσυζητημένη φωτογραφία του Πολάκη και των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάπνιζαν στη Βουλή, παραβιάζοντας τον νόμο | facebook

Μπεχράκης για τον… θεριακλή Πολάκη: Να τιμωρηθεί και να κλείσει το καφενείο της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2019, 20:40
Ο Παναγιώτης Μπεχράκης σχολίασε την πολυσυζητημένη φωτογραφία του Πολάκη και των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάπνιζαν στη Βουλή, παραβιάζοντας τον νόμο
|facebook

Μπεχράκης για τον… θεριακλή Πολάκη: Να τιμωρηθεί και να κλείσει το καφενείο της Βουλής

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2019, 20:40

Η εικόνα του Παύλου Πολάκη να καπνίζει επιδεικτικά στο καφενείο της Βουλής (εδώ) προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση του επικεφαλής της επιτροπής που συστήθηκε για την εφαρμογή η υφιστάμενη αντικαπνιστική νομοθεσία, Παναγιώτη Μπεχράκη.

Ο διακεκριμένος καθηγητής Πνευμονολογίας ζήτησε την επιβολή κυρώσεων κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του καφενείου της Βουλής για την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε κατάφωρη και προκλητική την παραβίαση του νόμου στο καφενείο της Βουλής.

Ο κ. Μπεχράκης, παρεμβαίνοντας εκτάκτως στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης σχολίασε: «Θα ήθελα με την ευκαιρία να απευθύνω παράκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να τηρήσει τα δέοντα για να επιβληθούν στον Παύλο Πολάκη οι κυρώσεις που προβλέπονται όπως για κάθε πολίτη που παραβιάζει τη νομοθεσία».

Επίσης, ζήτησε να υπάρχουν συνέπειες και για το καφενείο της Βουλής, διότι στην φωτογραφία που ανάρτησε ο Παύλος Πολάκης διακρίνονταν τασάκια πάνω στο τραπέζι, λέγοντας: «H Βουλή να δείξει τον δρόμο για να γίνει όλη η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος».

«Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει αντίστοιχη παραβίαση στο κράτος που τότε ονομαζόταν FYROM. Ξέρετε τι είχε γίνει; Τότε ο εισαγγελέας είχε πάει στη Βουλή και έκλεισε το καφενείο της Βουλής», κατέληξε ο κ. Μπεχράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...