154
Φωτογραφία από τις πρώτες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι | INTIMEnews

Από δηλητηρίαση ή ασφυξία ο θάνατος του 64χρονου στο Χαλάνδρι – άφαντη η σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 12:45
Φωτογραφία από τις πρώτες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι
|INTIMEnews

Από δηλητηρίαση ή ασφυξία ο θάνατος του 64χρονου στο Χαλάνδρι – άφαντη η σύντροφός του

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 12:45

Σε αναζήτηση της γερμανίδας συντρόφου του 64χρονου που βρέθηκε νεκρός -δεμένος με σχοινιά και τυλιγμένος σε κουβέρτες- πριν από μερικές ημέρες σε διαμέρισμα επί της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.

Η 55χρονη (φωτογραφία κάτω) παραμένει άφαντη από τις αρχές Ιανουαρίου οπότε και προσδιορίζεται χρονικά η δολοφονία του 64χρονου. Πιθαναλογείται ότι έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και πλέον αναμένεται να σταλεί σήμα στην Europol.

Αν και από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν διαπιστώθηκε προμελέτη του εγκλήματος, ο/οι δράστης/ες φαίνεται ότι φρόντισαν να καθυστερήσουν τον εντοπισμό της σορού του θύματος, προκειμένου να έχουν χρόνο για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως ο θάνατός του προήλθε είτε από δηλητηρίαση, είτε από ασφυξία, καθώς όμως η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα. Η νεκροτομή δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...