257
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στον χώρο του συνδέσμου | sportfm.gr

Αιματηρή επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων του Εθνικού – Τραυμάτισαν ένα άτομο

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2019, 10:32
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στον χώρο του συνδέσμου | sportfm.gr

Αιματηρή επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων του Εθνικού – Τραυμάτισαν ένα άτομο

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2019, 10:32

Ενας άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μετά την επίθεση ομάδας αγνώστων σε σύνδεσμο φιλάθλων του Εθνικού στον Πειραιά, την ώρα που στον χώρο υπήρχαν δεκάδες άτομα, ακόμη και παιδιά.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στον σύνδεσμο «Πινέζες Θύρα 14».

Εκείνη τη στιγμή φίλοι του Εθνικού, αλλά και παίκτες από όλα τα αθλήματα, μαζί με τις οικογένειες τους παρευρίσκονταν στην ετήσια κοπή της πίτας.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ομάδα περίπου 100 ατόμων χωρίς διακριτικά που επιτέθηκαν με μαχαίρια και λοστούς με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, αλλά και τραυματισμοί.

Οι δράστες της επίθεσης επιτέθηκαν χωρίς διακρίσεις και χωρίς να υπολογίζουν την παρουσία παιδιών.

Σύμφωνα με το sportfm.gr, μαχαίρωσαν φίλο του Εθνικού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ χτύπησαν αρκετούς από τους παρευρισκόμενους πριν προλάβουν να αντιδράσουν.

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. καταδικάζει την βάναυση αυτή στοχευμένη επίθεση και κρούει τον κώδωνα προς την Αστυνομία και το κράτος προκειμένου να λάβουν μέτρα.

Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν την δυναμική επιστροφή του Εθνικού που συντελείται σε κάθε επίπεδο και δείχνουν με κάθε τρόπο την δυσαρέσκεια τους. Βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους του Εθνικού και δηλώνουμε πως δεν μας πτοούν οι άνανδρες εγκληματικές τακτικές τους από όπου κι αν πηγάζουν. Αυτό μας πεισμώνει πιο πολύ.

Αναμένουμε από το κράτος να ξυπνήσει επιτέλους, να αφουγκραστεί το επικίνδυνο της κατάστασης και να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλον νεκρό.

Απόψε παραλίγο να γραφτεί και άλλη μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λάβετε μέτρα και προστατεύστε τον κόσμο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας. Βρίσκεστε προ των ευθυνών σας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...