263
Ο 28χρονος συλληφθείς σε μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής διάταξης | Ελληνική Αστυνομία

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 28χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2022, 15:48
Ο 28χρονος συλληφθείς σε μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής διάταξης
|Ελληνική Αστυνομία

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 28χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2022, 15:48

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Υστερα από μήνες κατά τους οποίους εκκρεμούσε η υπόθεση και ο Δημήτρης Κραραβίτης κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την απολογία του στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, καθώς την περίοδο που τέλεσε το αδίκημα, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, πλέον κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, μέχρι να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί.

Όπως μετέδωσε το STAR ο 28χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στο λάπτοπ του

Με βάση στοιχεία που είδαν το φως, βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων (παιδιά κάτω των 10 ετών) σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του.

Για αυτό το αρχείο πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στο λάπτοπ, ένας από τους χρήστες ήταν και η μητέρα του, σύμφωνα με το Star.

Το συγκεκριμένο στοιχείο χαρακτηρίζεται ως απόδειξη και θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό, με τον ίδιο αλλά πιθανότατα και τη μητέρα του να αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Η Δικαιοσύνη πλέον, καλείται να αποσαφηνίσει το ρόλο της νταντάς και μητέρας του 28χρονου, καθώς ο σύζυγός της δούλευε στον στρατό μαζί με τον πατέρα του 4χρονου, γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια της έδειξε εμπιστοσύνη.

Υπενθυμίζεται, ότι την υπόθεση για ασέλγεια σε βάρος του αγοριού έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, καθώς ο εφιάλτης του 4χρονου διαδραματιζόταν όσο ο 28χρονο ήταν στρατιώτης, από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Μάιο του ίδιου έτους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...