273
Στιγμιότυπο από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 | Υοutube

Νέα Σμύρνη: Βίντεο του εκτελεστή με συνεργό του λίγο πριν το διπλό φονικό

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 21:37
Στιγμιότυπο από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1
|Υοutube

Νέα Σμύρνη: Βίντεο του εκτελεστή με συνεργό του λίγο πριν το διπλό φονικό

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2022, 21:37

Βίντεο με τον δράστη της ένοπλης επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών και τον τραυματισμό μίας γυναίκας σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, εμφανίζεται ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης να επιβαίνει σε μηχανή που οδηγεί συνεργός του.

Οι δύο άνδρες σταμάτησαν περίπου 200 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, με έναν εξ αυτών να κατεβαίνει από τη μηχανή και να κατευθύνεται προς την πλατεία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο φερόμενος ως συνεργός του εκτελεστή περίμενε με τη μηχανή αναμμένη, ακολουθώντας τον δράστη μέχρι το σημείο από το οποίο τον παρέλαβε μετά την επίθεση.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια της πλατείας της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί και μία γυναίκα τραυματίας. Ο πιστολέρο παραμόνευε φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην κοιλιά μια γυναίκα που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι. Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε μόλις μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...