225
Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ενώ κουβαλά εμφιαλωμένα νερά για την κατηγορούμενη κατά την επίσκεψη την Πέμπτη με τη μητέρα της -στη φωτογραφία πίσω- στη ΓΑΔΑ | ΙΝΤΙΜΕnews

Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.: Η ίδια η Πισπιρίγκου διέψευσε τα περί ξυλοδαρμού της στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2022, 16:24
Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ενώ κουβαλά εμφιαλωμένα νερά για την κατηγορούμενη κατά την επίσκεψη την Πέμπτη με τη μητέρα της -στη φωτογραφία πίσω- στη ΓΑΔΑ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.: Η ίδια η Πισπιρίγκου διέψευσε τα περί ξυλοδαρμού της στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2022, 16:24

Η καταγγελία περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την κράτησή της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ξένισε από τη στιγμή που έγινε. Την έκαναν η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης ζωντανά «στον αέρα» του Star Channel με περιγραφές για μπουνιές, μελανιές, μαλλιοτραβήγματα και πόνους σε όλο το σώμα της 33χρονης.

Kάποιοι –συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός ρεπόρτερ του καναλιού– έσπευσαν να υιοθετήσουν και να αναπαραγάγουν το περιεχόμενο της καταγγελίας, η χρονική συγκυρία, όμως, που αυτή έγινε (αφού η κατηγορούμενη είχε οδηγηθεί στον ανακριτή και ενώ επίκειται η απολογία της τη Δευτέρα) καθιστούσε δύσκολο να γίνει πιστευτή.

Και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η κατηγορηματική διάψευση της ΕΛ.ΑΣ. διά της ίδιας μάλιστα της Ρούλας Πισπιρίγκου!

«Αναφορικά με καταγγελία που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», ξεκαθαρίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αστυνομικές πηγές σχολίαζαν νωρίτερα ότι οι λόγοι για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού της 33χρονης κατά την κράτησή της είναι παντελώς ακατανόητοι στους αξιωματικούς υπηρεσίας.

Το ερώτημα παραμένει, ωστόσο, πώς είναι δυνατόν να εκστομίζονται με τέτοια ευκολία τέτοιου είδους καταγγελίες –τις οποίες πάντως ακόμη και οι λιγότερο έμπειροι στο αστυνομικό ρεπορτάζ αντιμετώπισαν εξαρχής με δυσπιστία– χωρίς να υπάρχουν συνέπειες για αυτούς που τις υποβάλλουν δημοσίως.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...