232
|

Δολοφονία Μπερδέση: Κατέθεσε η σύντροφός του – κλειστά στόματα στις φυλακές

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 11:09

Δολοφονία Μπερδέση: Κατέθεσε η σύντροφός του – κλειστά στόματα στις φυλακές

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2021, 11:09

Η Ελισάβετ Καρυπίδου, σύντροφος του δολοφονηθέντος με «συμβόλαιο θανάτου» Τάσου Μπερδέση, κλήθηκε το Σάββατο από την Αστυνομία να δώσει κατάθεση για  τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι, αν υπήρχαν απειλές σε βάρος του, ή της είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του.

Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις της μητέρας και του αδελφού του πυγμάχου.

Την ίδια ώρα, ακόμα και στις φυλακές επικρατεί φόβος, με τα στόματα να είναι ερμητικά κλειστά.

Οπως αποκάλυψε κρατούμενος του Κορυδαλλού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή για να κλείσει και το δικό τους στόμα.

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα.

»Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα, παίρνουν χρηματικά ποσοστά, και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν, επειδή γνωρίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...