165
Ο Αρτέμης Αρτεμίου | Creative Protagon

«Μήνυμα» του γραφείου Αρτεμίου για μηνύσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 21:09
Ο Αρτέμης Αρτεμίου
|Creative Protagon

«Μήνυμα» του γραφείου Αρτεμίου για μηνύσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 21:09

Στα κυπριακά δικαστήρια έχει στραφεί η δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου-Πιερή για ψευδή, παραπλανητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, «για λίβελο, για συκοφαντική δυσφήμηση και για ζημιογόνες ψευδολογίες» σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή της. Το νομικό γραφείο ανέφερε ότι επιφυλάσσεται πλήρως για τα δικαιώματά του για καταχώριση νέων αγωγών και μηνύσεων ενώπιον των ελληνικών αρχών ή και των κυπριακών.

«Οι συμφωνίες εμπιστευτικότητας, το δικηγορικό απόρρητο και ο γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων μάς απαγορεύουν να σχολιάσουμε οποιοδήποτε δημοσίευμα ή/και άρθρο ή/και ανάρτηση ή/και δημόσια τοποθέτηση» σημειώνεται στην ανακοίνωση η οποία κάνει λόγο και για δημοσιεύματα που σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση «πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων».

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ούτε η δικηγορική εταιρεία ούτε οποιαδήποτε εταιρεία συνδεδεμένη με αυτήν έχει οποιαδήποτε σύνδεση «με νομικό ή/και με φυσικό πρόσωπο που είναι σε οποιαδήποτε ‘μαύρη λίστα’ (blacklist) ή/και είναι πολιτικώς εκτεθειμένο πρόσωπο (politically exposed person) της Ελλάδας ή/και είναι σε λίστα κυρώσεων (sanctionlist)».

Η ανακοίνωση του γραφείου Αρτεμίου εκδόθηκε, όπως αναφέρεται, «με αφορμή τις συνεχείς προσπάθειες των λειτουργών των ΜΜΕ να σχολιάσουμε τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικηγορική εταιρεία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...