320
Ο Ρόκι περιμένει ακόμη την Αγγελική να γυρίσει στο σπίτι | Youtube

Κέρκυρα: Σαν άλλος Χάτσικο ο σκύλος της Αγγελικής την περιμένει ακόμα να γυρίσει

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 13:29
Ο Ρόκι περιμένει ακόμη την Αγγελική να γυρίσει στο σπίτι
|Youtube

Κέρκυρα: Σαν άλλος Χάτσικο ο σκύλος της Αγγελικής την περιμένει ακόμα να γυρίσει

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 13:29

Προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε από την Εισαγγελία Κέρκυρας ο 52χρονος πατέρας της Αγγελικής Πέτρου που ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην αυλή του σπιτιού τους, επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί τη σχέση της με τον αφγανό σύντροφό της.

Στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. «Από ενδιαφέρον τα έκανα όλα. Καλύτερα να πέθαινα εγώ», φέρεται να είπε.

Αφορμή για την άγρια δολοφονία αποτέλεσε ένα τηλεφώνημα του συντρόφου της Αγγελικής το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παιδοκτόνου, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο Αφγανός την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ενώ έτρωγε με τον πατέρα της.

Ο πατέρας της τής ζήτησε να κλείσει αμέσως το τηλέφωνο, εκείνη αρνήθηκε, άρχισε έντονη λογομαχία και ακολούθησε η έκρηξη του 52χρονου που άρπαξε μία σιδερόβεργα από το τζάκι και άρχισε να τη χτυπάει με μανία.

«Χτύπα με μπαμπά, εγώ σε αγαπάω», φέρεται να του έλεγε η άτυχη Αγγελική, αυτός όμως συνέχισε να την χτυπά στο κεφάλι, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως εξήγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, θολωμένος και σε κατάσταση πανικού για ό,τι είχε κάνει, αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να θάψει τη νεκρή κόρη του στην αυλή του σπιτιού.

Αργότερα όμως, και όσο οι αρχές αναζητούσαν την 29χρονη, εκείνος εμφανιζόταν ως ανήσυχος και θλιμμένος πατέρας που καλούσε σε βοήθεια για να βρεθεί το παιδί του.

Αυτό όμως που συγκλονίζει, είναι η αποκάλυψη για το πώς έφθασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη της Αγγελικής Πέτρου.

Ο σκύλος της Αγγελικής οδηγεί τους δημοσιογράφους στο σημείο όπου την έθαψε ο ίδιος της ο πατέρας/ Youtube

Γιατί αυτός που πρώτος τους οδήγησε το σημείο όπου ήταν θαμμένη, δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ο σκύλος της, ο Ρόκι, που ακόμα και σήμερα στέκεται υπομονετικά στη βροχή έξω από την πόρτα του σπιτιού, περιμένοντάς την να γυρίσει. Σαν άλλος Χάτσικο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...