408
Από την ανεμελιά της φιγούρας με τις μηχανές στους Πεύκους, στα ξεσπάματα μέσα στη φυλακή Γρεβενών ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο | INTIMEnews

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο Ροδίτης χτυπούσε με μανία το κεφάλι του στον τοίχο του κελιού του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 12:28
Από την ανεμελιά της φιγούρας με τις μηχανές στους Πεύκους, στα ξεσπάματα μέσα στη φυλακή Γρεβενών ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο
|INTIMEnews

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο Ροδίτης χτυπούσε με μανία το κεφάλι του στον τοίχο του κελιού του

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 12:28

Με ανοιγμένο το κεφάλι του, μέσα στα αίματα, βρέθηκε προ ημερών στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, ο 21 ετών κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειάς του, ο MK επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, μετά από ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενής του νεαρού Ροδίτη.

Όπως λέει, για όλα φταίει η παρέα που έκανε τον τελευταίο καιρό με τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.

«Αυτός ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε», ισχυρίστηκε το συγγενικό του πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ το μπαλάκι των ευθυνών συνεχίζει να πηγαίνει από τον έναν στον άλλον καθώς αμφότεροι προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μία λεπτομέρεια ωστόσο που εντόπισε ο ιατροδικαστής στα χέρια της αδικοχαμένης Ελένης φαίνεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τους : το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια, κάτι που σημαίνει ότι την ώρα του βασανισμού του δεν κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει με τους δολοφόνους .

Οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν το μοιραίο βράδυ, εκτιμούν οι σύμβουλοι της οικογένειας Τοπαλούδη.

«Ο ιατροδικαστής που έχει κάνει την ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν φέρει αμυχές στους καρπούς, άρα ότι δεν είχε την δυνατότητα να αμυνθεί με τα χέρια. Άρα, κάποιος την κράταγε», υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο θείος της άτυχης Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Και οι δυο δράστες είναι αυτοί που κατά συναυτουργία έκαναν τα πάντα για αν αφαιρέσουν την ζωή αυτής της κοπέλας. Και στα όσα συνέβησαν στο σπίτι με τα χτυπήματα με το σίδερο, και με την προσπάθεια να την μαχαιρώσουν και με την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν», δήλωσε στο ίδιο κανάλι και ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Περισσότερο φώς στο νέο αυτό δεδομένο για τις συνθήκες του μοιραίου περιστατικού στο σπίτι της Λίνδου, αναμένεται να ρίξουν τα τελικά αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...