225
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά | ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: «Στις επόμενες εκλογές ο λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:02
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά
|ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: «Στις επόμενες εκλογές ο λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:02

Παρά τα διαδικαστικά προβλήματα που ανακύπτουν, οι προεκλογικές εξορμήσεις των  υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να συναντάται την Πέμπτη στο Κορωπί με στελέχη της ανατολικής Αττικής. Όσον αφορά το θέμα των διαδικαστικών και τα σενάρια περί παράτασης της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, από το περιβάλλον της κυρίας Γεννηματά επισημαίνεται πως η εκλογή της νέας ηγεσίας «δεν μπορεί να γίνει σίριαλ». Αντίστοιχα δίνεται έμφαση στη σύγκριση των πολιτικών θέσεων των υποψηφίων.

Κατά την περιοδεία της στο Κορωπί, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε κάλεσμα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς: Η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα δικά σας χέρια. Φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε στην Παράταξη, να φέρουμε στην Παράταξη. Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ όχι σε όσους βρήκαν στασίδι εξουσίας σε αυτόν».

Η κυρία Γεννηματά παρουσίασε το Σχέδιο Ελλάδα για την ανάπτυξη για την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια τονίζοντας ότι η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος, μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά: «Κάθε φορά που η Δημοκρατική Παράταξη είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα», σημείωσε και εκτίμησε ότι «στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

Την Κυριακή  24 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στον Πύργο Ηλείας στις 19:30, στο ξενοδοχείο Ionion Sea.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...