270
Αυτές οι πόζες είναι εγκεκριμένες: Ο Μακρόν κατά την επίσκεψή του σε κέντρο αναψυχής για παιδιά στις 3 Αυγούστου | EPA/PHILIPPE WOJAZER / POOL

Μήνυση Μακρόν κατά φωτογράφου που τον παρενοχλούσε στις διακοπές του

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 13:30
Αυτές οι πόζες είναι εγκεκριμένες: Ο Μακρόν κατά την επίσκεψή του σε κέντρο αναψυχής για παιδιά στις 3 Αυγούστου
|EPA/PHILIPPE WOJAZER / POOL

Μήνυση Μακρόν κατά φωτογράφου που τον παρενοχλούσε στις διακοπές του

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 13:30

θα ήθελε περισσότερο διακριτικές διακοπές, αλλά οι φωτογράφοι μάλλον του χάλασαν την ηρεμία και τώρα ο Εμανουέλ Μακρόν παίρνει τα μέτρα του.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας κατέθεσε μήνυση για «παρενόχληση και επιχείρηση παραβίασης της ιδιωτικότητας» κατά ενός φωτογράφου που τον ακολούθησε στη Μασσαλία όπου παραθερίζει με τη σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ.

Το Ελιζέ υποστηρίζει ότι την Κυριακή ο φωτογράφος παραβίασε την ιδιωτικότητα του Μακρόν, ο οποίος καταλύει στην κατοικία τοπικού παράγοντα.

Ο φωτογράφος έχει όμως και τα δικά του παράπονα. Οπως είπε στο περιοδικό VSD, οι αστυνομικοί του φέρθηκαν σαν εγκληματία και ότι τον κράτησαν σε κελί με άλλους κακοποιούς για σχεδόν έξι ώρες σε αστυνομικό τμήμα στη Μασσαλία.

Εψαξαν όλα τα προσωπικά του είδη, ζήτησαν να δουν τα περιεχόμενα του υπολογιστή του φωτογράφου και χρειάστηκε να παραδώσει στους αστυνομικούς το ρολόι και τα κορδόνια των παπουτσιών του.

Ο Μακρόν έφτασε στη Μασσαλία την Πέμπτη. Τις επόμενες ημέρες έκανε κάποιες διακριτικές εμφανίσεις στην παραλία και σε μια έκθεση, ενώ και τον είδαν και κάποιοι παραθεριστές με την σύζυγό του σε ένα σημείο με ωραία θέα να θαυμάζει το ηλιοβασίλεμα.

macron-marseille
Η θολή εικόνα του JDD που αποδεικνύει ότι ο Μακρόν ήταν τελικά στη Μασσαλία

Το Σάββατο, η ασφάλεια του προέδρου σταμάτησε τους φωτογράφους και ζήτησε στοιχεία ταυτότητας. Κρατήθηκαν γύρω στις δύο ώρες στο τμήμα οπότε και αφέθηκαν ελεύθεροι με τις ταυτότητές τους.

Τελικά την Κυριακή το Le Journal du Dimanche δημοσίευσε μια θολή φωτογραφία με τον Μακρόν στη Μασσαλία. Ως τότε το Ελιζέ δεν αποκάλυπτε λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται ο Μακρόν, παρά μόνο ότι είναι «μέσα στη Γαλλία». Κάποιες φήμες τον ήθελαν να είναι στην Πάρο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...