371
Σκίτσο για τον πολιτικό «έρωτα» του Τραμπ με τον Πούτιν. Φαίνεται όμως ότι στη Μόσχα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε άλλου είδους ερωτικές δουλειές |

To Penthouse προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για το ροζ βίντεο του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2017, 08:46
Σκίτσο για τον πολιτικό «έρωτα» του Τραμπ με τον Πούτιν. Φαίνεται όμως ότι στη Μόσχα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε άλλου είδους ερωτικές δουλειές |

To Penthouse προσφέρει ένα εκατ. δολάρια για το ροζ βίντεο του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2017, 08:46

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα χαρακτήρισε «κατασκευάσματα» των εχθρών του, το Κρεμλίνο διέψευσε ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Αλλά κανείς πια δεν τους πιστεύει. Ολοι θεωρούν ότι οι αναφορές πως η διαβόητη ρωσική FSB έχει στη διάθεσή της βίντεο με σεξουαλικά όργια του νέου προέδρου των ΗΠΑ, έχουν μια βάση αλήθειας. Και ως εκ τούτου όλοι θέλουν να πάρουν μάτι.

Την Τρίτη, ο ιστότοπος Buzzfeed έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητη έκθεση πολλών σελίδων που αποκαλύπτει τις σχέσεις του Τραμπ με το Κρεμλίνο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων στοιχεία για ύπαρξη «ροζ» βίντεο που δείχνει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να κάνει σεξ με ρωσίδες πόρνες και να τις βάζει μάλιστα να ουρούν στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ritz Carlton στη Μόσχα. Η έκθεση κυκλοφορεί εδώ και μήνες μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ ολόκληρη, καθώς τα όσα υποστηρίζει δεν μπορούσαν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.

Το περιοδικό Penthouse αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του «ροζ» βίντεο, αν και εφόσον υπάρχει στ’ αλήθεια. Σε δήλωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Penthouse Global Media, Κέλι Χόλαντ δήλωσε πως η κίνηση του περιοδικού δεν έχει στόχο να επικρίνει τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά να προσφέρει στην κοινή γνώμη την πληροφορία που δικαιούται να γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων τυχών έκνομων ή επικίνδυνων πράξεων του αμερικανού προέδρου. «Την ώρα που πολλά ΜΜΕ δημοσιεύουν μια ιστορία βασισμένη σε εικασίες και φήμες, εμείς στο Penthouse παραμένουμε προσηλωμένοι στη σημασία του να επαληθεύσουμε την ιστορία, από το να τη δημοσιεύσουμε πρώτοι», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι ο Κρίστοφερ Στιλ ο οποίος φέρεται να έγραψε τις αναφορές σχετικά με την κατοχή πληροφοριών από ρώσους πράκτορες, οι οποίες θα μπορούσαν να εκθέσουν τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι πρώην στέλεχος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙ-6).

Πρώην αξιωματούχοι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών δήλωσαν ότι ο Στιλ δρούσε για χρόνια για λογαριασμό της ΜΙ-6 έχοντας διπλωματική κάλυψη τόσο στη Ρωσία, όσο και στο Παρίσι, αλλά και στο βρετανικό υπουργείο των Εξωτερικών. Μετά την αποχώρησή του από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Στιλ έδωσε πληροφορίες στο FBI, αναφορικά με τη διαφθορά στη FIFA. Οι πληροφορίες που έδωσε για την παραπάνω υπόθεση, ενισχύουν την αξιοπιστία των πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες του Τραμπ στη Ρωσία, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...