231
Ο άτυχος ρεπόρτερ του Snow Channel την ώρα που χάνει τον ΄έλεγχο και αναλύεται σε λυγμούς | Digital Artwork: Moufanet

Ρεπόρτερ καναλιού με νευρικό κλονισμό επειδή οι πόντοι του χιονιού άλλαζαν συνεχώς

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 11 Ιανουαρίου 2017, 16:00
Ο άτυχος ρεπόρτερ του Snow Channel την ώρα που χάνει τον ΄έλεγχο και αναλύεται σε λυγμούς
|Digital Artwork: Moufanet

Ρεπόρτερ καναλιού με νευρικό κλονισμό επειδή οι πόντοι του χιονιού άλλαζαν συνεχώς

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 11 Ιανουαρίου 2017, 16:00

Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η υπερκόπωση αφού τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί με μια μεζούρα στο χέρι από χιονοθύελλα σε χιονοθύελλα. Ομως σε συνδυασμό με την αίσθηση ματαιότητας που προκάλεσε στον ευσυνείδητο ρεπόρτερ η αδυναμία του να μεταδώσει με ακρίβεια το ύψος της χιονόπτωσης τον οδήγησε σε νευρικό κλονισμό…

Ηταν η 12η ανταπόκριση της ημέρας από περιοχή που ήταν σε λευκό κλοιό λόγω της επίθεσης του χιονιά. Πίσω του έπεφτε πυκνό χιόνι. «Αυτή τη στιγμή εδώ το χιόνι έχει φτάσει στους 20 πόντους και τρία χιλιοστά…» είπε ξεκινώντας την ενημέρωση. «Οχι… 20 πόντους και τέσσερα…» είπε με τρεμάμενη φωνή. «Οχι… 20 πόντους και πέντε χιλιοστά…» συνέχισε. Και μετά φωνάζοντας «δεν αντέχω άλλο» έριξε το μικρόφωνο σε ένα κοντινό παγκάκι και άρχισε να κλαίει γοερά ενώ οι newscasters από το στούντιο προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

«Ηταν μια άνιση μάχη με την χιονόπτωση» είπαν οι γιατροί που ανέλαβαν να συνεφέρουν τον άτυχο «ανταποκριτή χιονιού» όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη νευρολογική κλινική. «Ξεκινούσε την ανταπόκριση από το χιονισμένο προάστιο με 20 πόντους χιόνι και μέχρι να την ολοκληρώσει έφθανε στους 21, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του και προσφέρει στο κοινό τα ακριβή χιλιοστά του ύψους του χιονιού στο κοινό που διψάει για ακριβή πληροφόρηση.

Ο άτυχος χιονοδημοσιογράφος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς θα βγει δοκιμαστικά στο προαύλιο όταν αλλάξει λιώσουν τελείως τα χιόνια ώστε να μην του υπενθυμίζει το τοπίο την δυσάρεστη εμπειρία του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook