301
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με έλληνες φιλάθλους |

Ο ταπεινός θριαμβευτής Γιάννης δεν υπογράφει στην ελληνική σημαία

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2017, 12:13
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με έλληνες φιλάθλους
|

Ο ταπεινός θριαμβευτής Γιάννης δεν υπογράφει στην ελληνική σημαία

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2017, 12:13

Ηταν άλλη μία μαγική ημέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ενώ στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική, φίλοι και οπαδοί του Greek Freak έδιναν τη δική τους διαδικτυακή μάχη για να βάλουν τον έλληνα αστέρα του NBA στο φετινό All Star Game (Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE), o Γιάννης πραγματοποιούσε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση. Απέναντί στην ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς αυτήν την φορά ήταν οι Νικς.

Ο Greek Freak λοιπόν ήταν απλώς απολαυστικός με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ (το 16ο φετινό του double-double), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 τάπες. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Αντετοκούνμπο έδωσε την νίκη στην ομάδα του με ένα μαγικό buzzer-beater διαμορφώνοντας το τελικό 105-104. Αυτά είναι μερικά από όσα έκανε ο 22χρονος Ελληνας:

https://www.youtube.com/watch?v=8h-458OWQ7I

Η Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσαν και ένα βίντεο που έδινε την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν το νικητήριο καλάθι του Γιάννη από τον πάγκο της ομάδας:

Την σπουδαιότερη όμως κίνηση της βραδιάς, ο Γιάννης την έκανε μετά τον αγώνα. Αφού λοιπόν ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή του παράσταση στο παρκέ, εκατοντάδες Ελληνες συγκεντρώθηκαν για να τον αποθεώσουν έξω από το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν. Ο Greek Freak βγήκε έξω χαμογελαστός και δεν χάλασε το χατήρι σε κανέναν, υπογράφοντας αυτόγραφα και ποζάροντας για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κάποια στιγμή μάλιστα, μερικοί φίλαθλοι ζήτησαν από τον Γιάννη να βάλει την υπογραφή του και πάνω στην ελληνική σημαία. «Οχι, δεν βάζω υπογραφή στην σημαία» ήταν η απάντηση του αστέρα του NBA που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι παραμένει ταπεινός παρά τα φώτα που εδώ και καιρό έχουν στραφεί πάνω του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...