185
Φωτογραφία Αρχείου | Παναγιώτης Τζμάρος / IntimeNews

Θεοδωρικάκος: «Τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα -Δεν ξεχνάμε ποτέ»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2022, 11:07
Φωτογραφία Αρχείου
|Παναγιώτης Τζμάρος / IntimeNews

Θεοδωρικάκος: «Τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα -Δεν ξεχνάμε ποτέ»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2022, 11:07

Μήνυμα για τα εννιά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανάρτησε στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι η δολοφονία του από τη Χρυσή Αυγή αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους. Επεσήμανε δε, ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ και να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην τρομοκρατία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου

«Τιμάμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Του αδικοχαμένου νέου που πριν από 9 χρόνια δολοφονήθηκε από την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή». Του ανθρώπου εκείνου που ο αδόκητος θάνατός του αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους.

Γιατί απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί όλους τους Έλληνες μας ενώνουν οι σπουδαιότερες αξίες της ανθρώπινης ζωής, της Δημοκρατίας,της Ελευθερίας. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, ανεξάρτητα από διακρίσεις.

Για αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ.

Δεν ξεχνάμε ότι οι ένοχοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Οπως και δεν ξεχνάμε ότι – μετά από χρόνιες καθυστερήσεις – η δίκη τους ολοκληρώθηκε και οδηγήθηκαν στην φυλακή, πάλι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...