371
Πανό που ανάρτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στη μνήμη του Μιχάλη κατσουρή στη διαρκεια του αγώνα της Ενωσης με την Αντβέρπ για το Champions League 2023/2024 | InTime News/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Μιχάλης Κατσουρής: Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ – «Εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2023, 17:28
Πανό που ανάρτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στη μνήμη του Μιχάλη κατσουρή στη διαρκεια του αγώνα της Ενωσης με την Αντβέρπ για το Champions League 2023/2024
|InTime News/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Μιχάλης Κατσουρής: Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ – «Εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση»

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2023, 17:28

Στη σύλληψη ενός φιλάθλου της ΑΕΚ του οποίου οι Αρχές πρόκειται να εξετάσουν την πιθανή εμπλοκή στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Ενωσης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», το οποίο υπογράφει ο αστυνομικός συντάκτης Γιάννης Σουλιώτης, στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ο εν λόγω άνδρας απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή και να συγκρούεται μαζί του ενώ καταδιώκονται από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του ΠΑΟ.

Ο ίδιος είχε τραυματιστεί κατά τα επεισόδια της 7ης Αυγούστου με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ εξετάστηκε και ως μάρτυρας.

Εκτοτε αναζητείτο προκειμένου να δώσει δείγμα DNA. Το δείγμα του γενετικού υλικού από τον ίδιο θα αντιπαραβληθεί με το «ορφανό» DNA που έχει βρεθεί πάνω σε μαχαίρι από το σημείο της συμπλοκής στο οποίο υπάρχει και αίμα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή, με τα αποτελέσματα να αναμένονται τις επόμενες ώρες, ανέφεραν οι πληροφορίες της εφημερίδας.

Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της παραπάνω έρευνας, ο άνδρας αναμενόταν να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος.

Δικηγόροι συλληφθέντος: «Η σύλληψη αφορά άλλη υπόθεση»

Οι δικηγόροι του συλληφθέντος, Φίλιππος και Χριστόδουλος Φίλιας, σημείωσαν από την πλευρά τους ότι η σύλληψη του εντολέα τους δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Εκκρεμούσε εις βάρος του μία απόφαση ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017», τονίζουν και προσθέτουν ότι δεν «ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το DNA του».

Για την περίπτωση της ανθρωποκτονίας Κατσουρή, ο εντολέας τους έχει «ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του και παρίσταται ως υποστηρίζων την κατηγορία», διευκρίνισαν.

«Προσφάτως, ασκήθηκε εναντίον του δίωξη από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για αδικήματα που δεν σχετίζονται επ’ουδενί με την ανθρωποκτονία εναντίον του φίλου του και είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα, όντας ελεύθερος για αυτή την αιτία, ενώπιόν της. Λόγω όμως της αποχής των δικηγόρων σήμερα και καθότι ελεύθερος για αυτή την υπόθεση, η απολογία του μετατέθηκε για την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...